Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalisssa9090

Kocham brata wlasnego meza!!!!!

Polecane posty

Gość Kalisssa9090

Witam wszystkich, mam wielki problem wiem ze nikt nie jest w stanie dac mi odpowiedzi na moje pytanie ale moze chociaz wiecie jak to zrobic zeby nie tesknic. Jestem mloda, mam meza od 2 lat, mieszkamy razem z jego bratem. Jestem zakochana we wlasnym szwagrze!! Kiedy ja i on mielismy po 18 lat spotykalismy sie chwile, potem zerwalismy i nie mialam z nim kontaktu przez 4 lata dopoki nie poznalam meza czyli jego brata. Ze szwagrem rozstalismy sie w klotni ale przez caly czas pamietalam go i myslalam o nim. Potem zwiazek z jego bratem, szybki slub i okazalo sie ze ja mysle o szwagrze wiecej i wiecej... ja tez nie jestem mu obojetna, pytal kiedys czy w gre wchodzi rozwod gdyby hipotetycznie bylo mi zle z mezem odpowedzialam ze nie wiem. On jest mily, bardzo mnie szanuje, mamy super kontakt, czuje ta chemie, nigdy mi nie odmawia w niczym, bylo wiele sytuacji w ktorych zauwazalam ze jest cos wiecej niz sympatia, inni tez to widzieli. Co robic??? Jak zagluszyc to glupie uczucie zakochania, jak sprawic aby byl mi obojetny???:( czemu to uczucie przetrwalo 7 lat!?!?!?! nie wiem co robic, nie chce ranic meza, chcialabym zapomniec...dodam ze oni nie lubia sie, nie zgadzaja, czesto kloca.... co robic??? pomozcie

Gość Kalisssa9090
up

Gość Kalisssa9090
A moze jest ktos na tym forum kto mial podobny problem???

Gość gość
Wyprowadzić sie.

Gość świadomie weszlas w ta
rodzine,bo doskonale wiedzialas ze to bracia.

Gość Kalisssa9090
Wiem, wszystko bylo swiadome. Myslalam ze nie czuje nic do szwagra... im wievej wmawiam sobie ze nigdy nie bede ze szwagrem tyn bardziej szukam sposobu w jaki moglibysmy byc razem

Gość gość
a kochasz męża?

Gość Kalisssa9090
Jesli to co czuje jest miloscia to chyba tak... kochalam go, dlateo wzielismy slub... teraz tez go kocham... a teraz mysle czemu uczucie do szwagra przetrwalo 7 lat i akurat on musial z nami zamieszkac.... czasami mysle ze to takie zrzadzenie losu

Gość Kalisssa9090
zazwyczaj twardo stapam po ziemii a teraz mam wrazenie ze to wszystko jakis psikus od losu

Gość gość
to chcica szatan cię namawia do cudzołóstwa jak zobaczysz szwagra i znów to cię ogarnie powiedz stanowczo precz szatanie i już poproś też Bozie o pomoc

Gość Kalisssa9090
hmmm... czasem tez mysle dlaczego jedna milosc jest dobra a druga zla...

Gość Kalisssa9090
pogada ktos jeszcze?:)