Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nic mi nie wychodzi

Polecane posty

Gość gość

nic. Brak pracy, problemy z nauką, w związku też nie jest za wesoło. Ciężkie te życie, cholernie ciężkie. Chciałabym być dzieckiem i wszystko mieć gdzieś.

Gość gość
ja jestem stara i udaje dzieciaka moi rodzice się jeszcze nie kapnęli i dają mi jeść

Gość gość
a propos rodziców- jak dobrze ich mieć. Gdyby nie oni to moje życie byłoby całkowicie bezsensowne.

Gość hjghkuhlui;
To nie jest tak źle, albo wszystko albo nic- tymczasem u mnie po trochu i wkurw jestem, bo ja lubię skrajności, bycie wyjątkową a nie szarą masą, której jakoś tam się udaje nie wyróżniać

Gość lalakalala
witaj w klubie autorko... nie powodzi mi się obecnym facetem, pracę mam ale nie ma tam kolorowo, olałam studia....

Gość gość
ech, widzę, że nie jestem sama. Jak to jest, że innym wszystko wychodzi a innym właściwie nic. Ja nie wymagam wiele, nie mam jakichś wygórowanych marzeń, nie chcę, żeby było blisko ideału. Chcę, żeby było choć trochę lepiej i sensowniej.

Gość gość
stres mnie zżera, psychika siada. Są takie dni, że najchętniej przespałabym je. Żeby chociaż w związku było dobrze to resztą nie przejmowałabym się tak mocno.