Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia9265

STRIPTIZ DLA FACETA

Polecane posty

Gość monia9265

Od kilku dni mój facet chce żebym zrobiła m striptiz. Bardzo bym chciała, jednak jest jakaś bariera która mnie przed tym powstrzymuje :( jak sie przełamać?? :(

Gość gosciulo
trochę alkoholu i do dzieła,fajna sprawa:-)

Gość Izizzz
Zanim zrobiłam swój pierwszy striptiz tez długo sie wahałam ale po pewnym czasie sie udało i teraz czasami mu robie

Gość monia9265
mój chłopak bardzo dobrze zna moje ciało, ja go jednak nie lubie (jak każda kobieta tu jest nie tak tu też nie) i nie moge sie do tego zabrać, do tego jego wzrok tak na mnie patrzy z takim uwielbieniem i że mu sie podobam i oczywiście tak powinno być ale mnie to onieśmiela i blokuje, a przecież striptiz nie polega na tym by on zakrył oczy :(

Gość Izizzz
Nie przesadzaj przeciez to proste

Gość marino 30
jemu się podobasz i to powinno ci wystarczyć,każdy patrząc na siebie widzi że coś tam można by poprawić,twój facet dał ci do zrozumienia że jesteś jego boginia także bierz się za robotę:-)

Gość gość
Jak sama się sobie nie podobasz to jak jemu ma się podobać. Ja nie mam idealnego ciała, ba! Jestem bliska nadwagi, ale jak już jestem z kimś w łóżku to nic mnie to nie obchodzi, jestem wtedy najseksowniejsza na świecie ;)

A mnie robiły striptiz nastolatki za kasę i jeszcze fotek sobie narobiłem 50 zł za sam biust 80 zł za dól a 130zł za całość Byłem dla nich obcy i wcale się nie wstydziły. Jak się pić i palić chce a ojciec nie da, to kawalerek ma striptiz. Problem w tym że te młode są wygolone na dole i nie przypominają kobiety, tylko dziewczynkę. Na domiar złego ich biusty są jak u kobiety a sutki jak u dziewczynki, ja mam takie same, nawet niema jak go possać. Dlatego sutki u 30 letnich pijaczek są o wiele lepsze jak u nastolatek.Widziałem też piersi u pianej 50latki Normalnie szok. Były jak by z biustu kobiecie ktoś całą tkankę tłuszczową wypompował. Sama obwisła skóra i ogromniaste sutki. hihi. To były placki z dzynzołkiem a nie piersi. Jak to alkohol potrafi babie cycki zepsuć. hihi

Gość Daniel75
spróbuj sobie przed kamerą z kimś obcym - nabierzesz pewności siebie