Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cassandra999

Czy facet moze kochac kobiete ALE nie robic zadnego ruchu typu randka???

Polecane posty

Gość Cassandra999
to rzeczywiscie trudne- jesli kogos kochasz, a ona wychodzi za innego....to moze zlamac serce

Gość gość
polecam: "Nie zależy mu na Tobie" Greg Behrendt. Jeżeli facetowi laska sie podoba to ZAWSZE spróbuje. w dobie dzisiejszej technii moze wyslac glupiego maial czy smsa zeby wybadac grunt. Kobiiety maja wiele pomyslów zeby poderwac faceta. Jeśli chodzi o facetów... pomnóżcie to razy dwa. O ile nie jest niepelnosprawny to dokonale wie co moze zrobic.

Gość Cassandra999
Dzieki za odpowiedz, wzielam ja do serca. fajnie ujete 'facet doskonale wie co moze zrobic' wiec...jak czegos nie robi, to znaczy, ze tego nie chce!

Gość gość84
'facet doskonale wie co moze zrobic' - szczególnie to dobrze widać po takich forach jak to. Nie no, jak ja lubię te wasze generalizacje prowadzące was wprost W czarną d**ę.

Gość gość
to jest na odwrot. jesli facet nie chce/nie umie wykonac zadnego ruchu w stosunku do kobiety, ma czarno na bialym przekaz od natury: to nie jest dziewczyna dla ciebie. niby fajna, niby ladna, ale to nie to. jak spotyka wlasciwa kobiete, potrafi i chce zrobic ruch i to niejeden. taka jest prawda.

Gość gość
a jesli okazuje jej zainteresowanie, ona jemu tez, ale on ma swoje zasady, przez ktore nie moze teraz zrobic nic bardziej konkretnego (typu zaproszenie na randke). przy tym ma pewnosc, ze ta sytuacja sie zmieni i bedzie mogl ja miec nie lamiac swoich zasad. czeka, czy dziala mimo wszystko?

Gość Cassandra999
On robil...duzo ruchow....ale tak jak pisalam wczsniej...ja zupelnie nie bylam w dobrym miejscu....tak jakby minelismy sie.....nie moglam tego wtedy odwzajamnic...cala sytuacja doslownie mnie paralizowala!....nie wiem moze it wasn't meant to be.... wtedy kiedy u mnie nastapily zmiany, on zdarzyl sie zrazic.

Gość Cassandra999
ciekawa opcja...on czeka bo ma zasady....interesujace

Gość gość
czeka, czy dziala mimo wszystko?- w takiej sytuacji mowi jej, dlaczego nie moze jej teraz zabrac na randke, wyjasnia sytuacje i okresla, kiedy bedzie mogl ja zaprosic i dlaczego tak pozno. paniatne?

Gość gość
w tej konkretnej sytuacji on nie moze przyznac sie, ze wgl by chcial. i co wtedy?

Gość Cassandra999
nie wiem....faceci wydaja sie miec problem z tak wielka otwartoscia typ kawa na lawe- chyba boja sie takich rozmow.

Gość Cassandra999
czemu nie moze sie przyznac?

Gość gość
moze przyznac, ale z jakiejs przyczyny nie chce. a to juz inna bajka- znaczy, ze zalezy mu na niej, ale ... umiarkowanie.

Gość gość
i ona tez to wie :)

Gość gość
nie moze, bo w tej chwili byliby to baardzo nieodpowiednie i mogloby obojgu zaszkodzic. ale niedlugo to sie zmieni.

Gość gość
blablabla, niedlugo to ona bedzie juz z innym, bo znudzi ja czekanie i obserwowanie nieudolnych podrygow pana zasadniczego hehe

Gość gość
czyli jezeli by mu zalezalo to zrobil by cos otwarcie? mimo wszystko i np. poprosil ja o zachowanie sekretu?

Gość gość
tak, to chyba oczywiste. ile masz lat chlopczyku? :O

Gość gość
on ma 27.

Gość gość
wiec dlaczego zachowuje sie jakby mu zalezalo?

Gość Pytaniee
Dlaczego... a co ma z tego, że się nim interesujesz?

Gość gość
Gówno prawda, jak facetowi zależy to działa, jak nie to nie! Polecam książkę: jemu na Tobie nie zależy.

Gość gość
Mam 31 lat i czekam aż mnie jakas poderwie. Ja sam palcem nie kiwne. Nie będęe robił z siebie blazna

Gość gość
To jesteś ciotą, pozdro! A nawet jeśli jesteś kims kto sobie robi jaja, to i tak jesteś ciotą, bo piszesz takie smuty. Dobrej nocki.

Gość gość
Tez mysle, ze jak facetowi zalezy to bedzie dzialal konkretnie!

Gość gość
A może jest zajęty.