Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jak kobieta przytyje to facet...

Polecane posty

Gość gość

będzie ją dalej kochał? bo znam kilku facetów co mówili że jak ich babka by sie styła to by ją zostawili :o mi sie wydawało zawsze że jak facet kocha kobiete to nawet jak utyje jego miłość sie nie zmieni... tak samo gdy mąż przytyje to samo. Kocha sie kogoś takim jakim jest? można mówić o miłości jeśli z powodu wagi kogoś sie zostawi? :o mam też koleżanke była bardzo szczupła troche nabrała ciała ale nie widać po niej tego specjalnie a on powiedział jej że nie chce takiej dziewczyny :o

Gość gość
Jak ktoś kocha tylko ciało człowieka a nie jego samego to nigdy tak naprawdę nie kochał.....taki ktoś to d*pek żołędny!

Gość gość
Oczywiscie ze bedzie ja nadal kochal, choc ona przestanie go juz podniecać...

Gość gość
mój facet może nie przytył za to jest chudy jak patyk, to też nie pewnie dla osób obcych nie wygląda "ładnie", dodatkowo ma łuszczycę, w okresie jesiennym i zimowym nasila się ona dość mocno, przestałam go kochać? nie. niby dlaczego. ja mam z kolei bielactwo, liczę, że mąż też mnie przez to nie przestanie kochać i nie odepchnie od siebie.

Gość gość
był taki okres w moim zyciu ze przytylam 15 kilogramow, na szczescie juz dawno temu je zrzucilam. Ostatnio maz mi powiedzial "widzisz ja Cie naprawde kocham bo jak bylas gruba to Cie nie zostawilem" :O dodam, ze nie bylam spaslakiem przy wzroscie 164 cm wazylam 63 kg..

Gość prawictwo pospolite125
to zalezy do jakiej wagi przytyje..gdyby wazyla 100 kg to na pewno nie chcialbym takiej do łózka.. ale jakby przytyla z 50 kg ,do 65 kg to przeciez bym jej nie wyrzucił..

Gość gość
o matko to Ci mąż powiedział :O

dla mnie oblesne kobiety to te z waga 80 kg i wiecej

Gość gość
no nie wiem czy kobietę, która ma 80 kg można nazwać "obleśną", to chyba przesada

Lady Love ma 60 kg wagi.. Ma troche tłuszczu ,ale i tak wyglada dobrze.. Tak naprawde problem otyłosci jest dostrzegalny przy wadze powyzej 70 kg..

Gość gość
hahaha a jak kobieta ma 180 wzrostu i wazy 80 kilo to jest spaślakiem- dobre sobie :D:D:D oj prawictwo, prawictwo

Gość gość
ja jak sie swojego spytałam czy by mnie zostawił jakbym sie roztyła to sie śmiał że nie ale zamknął by mi lodówkę na kłódkę żebym z powrotem schudla;)

ja pisze o kobietach ktore maja 165 cm , a nie 180 cm