Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adix6

Problem z Dziewczyną.

Polecane posty

Gość Adix6

witam. mam problem, zakochałem sie w koleżance, lecz nie wiem czy ona to odwzajemnia. niby usmiecha sie, przeprowadza dlugie, intensywne kontakty wzrokowe chetnie rozmawia lecz gdy siedzimy w towarzystwie ona zachowuje sie dziwnie zaczepia innych chlopaków mówi im miłe słówka po czym zaraz spogląda na mnie. nie wiem o co chodzi, naprawde sie w niej zakochałem Pomocy. PS: Po czym poznac ze jej tez na mnie zależy ?

Gość glbarka
Drogi kolego ona robi to specjalnie albo wykorzystuje twoje uczucia albo chce abys byl o nia zazdrosny i bardziej jeszcze sie staral

Gość kama1321
Ta dziewczyna może cie sprawdzać, nie jesteście razem więc robi co chce. Ja sama czasem postępowałam w podobny z mężczyznami. Nie jest to żadna sztuka. Także walcz jeśli Ci zależy, a osagniesz swój cel

Gość gość
Chlopie powiem ci tak laska ewidentnie robi ci testy sprawdza cie w roznych sytuacjach to takie kobiece gierki ! Tak naprawde zainteresowana kobieta nie robi tego wszystkiego bo po co ? Malo zainteresowane badz nie zainteresowane tak robia bo im sie nudzi a z drugiej strony przejzala cie i teraz sie toba bawi ! Pamietaj nie baw sie z nia bo nie wygrasz najlepiej olej ja i odpusc sobie wtedy jak bedzie ci jej na tobie zalezec sama bedzie gonic :D