Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W tym temacie wypowiadamy się na temat swoich i bylych facetów!

Polecane posty

Gość gość

No dalej dziewczyny śmiało wygadajcie się co wam na sercu leży, moze ja zacznę żałuję mojego związku z niewłaściwym tzn.był wobec mnie nielojalny,pisał z innymi, chodziło mu głównie o sex, mówił czułe słówka a tak naprawdę były tylko ściemą!

Gość gość
poprawka, obecnych facetów,i byłych

Gość gość
Ja mam najwspanialszego meza na swiecie. Jest najlepszym czlowiekiem, jakiego kiedykolwiek spotkalam na swojej drodze.

Gość gość
ej no co jest niema zadnej zranionej??????/lub szczesliwej????podziel sie tymi przezyciami! ;P

Gość gość
Mój facet jest wspaniały i bardzo mnie kocha a ja jego

Gość pochwa nastroszona
Każdy mój były okazywał się sukinsynem, no ale jakie mieli jaja:-)....marzenie:-)

Gość gość
prawie każdy prócz jednego byłego to totalne dna i tysiąc metrow mułu..........ostatni to gowno nad gownami ktory jak sie okazalao gardzi swoimi dziecmi. Na szczęście nie zaszłamz tym smieciem w ciążę bo bym płakała gorzko. Dziw beirze ejdnak ze jakies kobiety sie na takich s*******now decydujac wiedzac ze taki smieć ma w d***e swoje dzieci

Gość gość
Mój były ma wielkie ego ale mózgu to zadnego. Taki zdolny i obyty a nie umie wytrzeć po sobie kibla. Nie umiałby sobie jajecznicy przygotować. Mam watpliwości czy wie jak zaparzyć herbate i z której strony chwycić odkurzacz.Taka doopa wołowa co udaje króla.

Gość gość
moi ex byli w porządku. oprócz jednego. ten to było bydlę- jak sie później okazało. z reszta rozstawalam sie w zgodzie. z jednym do dziś utrzymuje kontakt choć od kilku lat dzieli nas 500km. mój obecny to wspaniały partner i ojciec. owszem jak każdy ma swoje "odchyly" ale stara sie zmienić. w dnia na dzień jest coraz lepszy i coraz bardziej sie kochamy.. bardzo dba o mnie i o córeczkę choć była to wpadka i widzialam że nie był na to gotowy to teraz świetnie sobie radzi więc wiedziemy szczęśliwe rodzinne życie:)

Gość Mój były był bardzo nieatrak-
cyjny i zaniedbany, oraz bez dobrej pracy i starszy. Kochałam go , bo mi się wydawało, że ma dobre serce. Był też niesamowicie inteligentny. Zostawiłam go, bo mnie zdradzał. Obecnie jest z jedną z kobiet, z którą mnie zdradził, ona go utrzymuje, a on ją zdradza. Ja zaś mam przystojnego, zadbanego, dobrego faceta, który dba o mnie, gotuje, sprząta i jest super zajefajny :D