Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karaa18

Dear John

Polecane posty

''Pięć lat nie pisałam prawdziwych listów na papierze. Chce Ci opowiedzieć co wydarzyło się od naszego ostatniego spotkania. Kilka tygodni po Twojej wizycie , Tim dostał anonimowy przekaz, te pieniądze dały mu to, czego nie chcieli dać ubezpieczyciele - czas . Czas, żeby pobyć w domu, czas spędzony z synem, czas, żeby się pożegnać... Ale z czasem jest pewien kłopot, czy to nasze pierwsze dwa tygodnie, czy ostatnie dwa miesiące z Timem, wszystko się kiedyś kończy. Nie mam pojęcia w jakiej jesteś części świata, ale rozumiem, że od dawna nie mam prawa tego wiedzieć, choć mijają lata, jedno się nie zmienia. Wkrótce się zobaczymy.'' Dlaczego takie rzeczy nie dzieją się w rzeczywistości?! :(

Gość gość
Piękny film, mam go w mojej kolekcji... A takie sytuacje zdarzają się, wbrew pozorom.

Gość gość
Takie rzeczy dzieją się w rzeczywistości a co zabawne, mój facet to niemal sobowtór - choć ciut przystojniejszy - filmowego bohatera :) dlatego tak lubie ten film! nasza historia jest równie pokrecona, i równie wielką miłość nas łączy. Gdy to pisze usmiecham się, bo byłby z tego dobry scenariusz filmowy... kocham go bardziej niż siebie...