Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Blogi

Polecane posty

Gość gość

Witam jestem osobą niepracującą, zajmuje się domem, mam 21 lat i mieszkam z partnerem. Chciałabym jednak coś robić. Myślałam o założeniu bloga. Chciałam na nim pisać powieść. Co o tym sądzicie kobietki? Dobry pomysł? Odwiedzałybyście mnie? Interesuję się też fotografią i też myślałam o blogu w tej tematyce, jednak nie mam za bardzo pomysłu na konkretny temat.

Gość wystraszona:(
Fajny pomysł. Albo załóż konto na yt i rób tam filmiki, jakieś recenzje. Ja miałam coś takiego, ale musiałam zawiesić i mam zamiar w najbliższym czasie do tego wrócić.

Gość gość
Chyba tak zrobię. I to zaraz. Chce się czymś zajmować...a nie tylko domem :)

Gość wystraszona:(
Daj potem namiary ^^ Chętnie poczytam/poglądam to co będziesz pisać/nagrywać. :)

Gość gość
tak tak na przykład blog z filmikami pod tytułem: Techniki masturbacji.

Gość Szczerze to ja bym nie zajrzał
interesują mnie tylko blogi kucharskie i z rękodziełem

Gość gość
To wszystko się zgadza bo kucharskie to z nawiazaniem czym mozna się masturbowac. Czy ogórkiem czy cukinią czy bananem a jesli bananem to czy jak się go obierze to czy się nie pokruszy arękodzieło też tu pasuje. I meblarstwo podchodzi i bielixniarstwo, szrerokie spektrum zainteresowań.

Gość MikiMiii
Blog jest wspaniały do tego żeby mu się poświęcić - tylko musi powstać z pasji, pisz o tym co Cię interesuje i tak zaplanuj działania, aby nie wypalić się od razu na początku. Ja najpierw pisałam na blogu codziennie, nawet po kilka razy dziennie, a później odechciało mi się go prowadzić :). Ale ostatnio obserwuję blog moich znajomych i to mam na myśli pisząc o pasji - opisują swoje podróże (i po Polsce i po świecie) w dodatku rodzinne, z dzieckiem (mimo małego dziecka nie tylko podróżują, ale i publikują na blogu), wstawiają fajne recenzje restauracji, dobre zdjęcia itp. - polecam Ci pod kątem czerpania przykładu: http://tasteaway.pl

Gość Miro1994
Blog mlodego chlopaka o dazeniu do spelnienia wlasnych marzen: rok2014. blogspot. com

Gość gość
dwudziestojednolatka gnijąca w domu ;/ Nie myślałaś o tym żeby się uczyć? Albo do pracy pójść? Kto Cię utrzymuje? Brrr, współczuję nudnego życia w tak młodym wieku ;/