Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jsk ubieracie się na pierwszą randkę?wiem,że temat banalny,ale pomóżcie

Polecane posty

Gość gość

zacznę od tego,że mam 20 lat. to ma być moja pierwsza randka z tym facetem, i w ogole randka od bardzo, bardzo dawna. Znamy się tylko ze zdjęć, rozmów na skype, telefonicznych i smsów. Poznaliśmy się na portalu randkowym. Piszemy ze sobą od ponad 8mc, w sumie to bardzo przypadliśmy sobie do gustu, zalezy mi na tej znajomości i wiem,że jemu też. Zależy mi na tym żeby na spotkaniu wyglądać dobrze, niewyzywająco, ale jednocześnie niezbyt szkolnie, grzecznie. Spotykamy się w dzień, około godziny 10, mamy zamiar pospacerować po krakowskim rynku, wpaść na jakąś kawę. Jaki stroj będzie odpowiedni. może podacie przykłady jak wy się ubieracie na randkę?

Gość gość
ja nigdy sie jakoś specjalnie nie stroiłam. zazwyczaj były to ciemne dzinsy, jakąś ładna bluzka, buty to czasami szpilki ale częściej koturn lub coś bardziej wygodnego jak baleriny. do tego torebka przeważnie czarna.

Gość Ekshibicjonistka
Nago :-D

Gość gość
Mężczyźni lubią, gdy kobiety podkreślają kobiecość. Jeśli spodnie to koniecznie szpilki. Ja raczej włożyłabym jakąś zwiewną sukienkę, albo spódniczkę jeasnową :)

Gość gość
myślałam o takiej sukience biało granatowej, coś jak marynarska, taka w sumie na codzień bez dekoltu takie coś podobne https://www.google.pl/search?q=sukienka+marynarska&client=firefox-a&hs=Gs0&rls=org.mozilla:pl:official&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=O7vjUbzQFo3ZsgaUiYDIDg&ved=0CCwQsAQ&biw=1024&bih=605#facrc=_&imgdii=_&imgrc=JLfX_ALXEo3iEM%3A%3B-wYJuTy0B8nIwM%3Bhttp%253A%252F%252Fpapilot3.mykmyk.pl%252Fimg%252F660%252F0%252Fsukienka-marynarska-17727773.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.szopcik.pl%252FSukienki%252F89820%252F0%252FSukienka-marynarska.html%3B660%3B880 ew szara spodnica, nie całkiem mini, ale raczej krótka tylko nie wiem z czym zestawić? albo czarna spodnica z czerwoną bluzką?sama nie wiem

Gość gość
trudno mi doradzić, ale powiem ostatnio na randki poszłam w dżinsach (niezbyt dopasowanych) i luźnym t-shircie, tenisówkach i żałowałam, źle się czułam, ale jak facet bedzie Cie chciał to we wszystkim. Czasem nie warto się starać, na jednym zrobiłam złe wrażenie na innym dobre. Ubierz się tak by Tobie było wygodnie, by nic Cię nie cisnęło, przede wszystkim wygodne buty

Gość gość
Sukienka i buciki na wyższym obcasie, nie szpilki, bo macie iść na spacer. Chyba że biegasz na szpilach dzień w dzień i umiesz w nich chodzić. Ta marynarska sukienka...ok, ale ja bym ubrała coś bardziej subtelnego. Masz wyglądac jak kobietka, a nie kumpel.