Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania005

czym jest tantra?

Polecane posty

Gość ania005

Hej, wiecie może czym jest tantra? Ogólnie rozumiem z tego, że jest to jakaś technika medytacji i łączenia się zarówno fizycznie jak i psychicznie podczas seksu. Ale nadal niewiele mi to mówi. Możecie przybliżyć temat?

Gość gość
jaja

Gość gość
ale o co w tym chodzi?

To grozi duchowymi zniewoleniami, opętaniami, zaburzeniami psychicznymi i chorobami fizycznymi. To jest okultyzm-otwieranie się na działanie złych duchów.

Gość Klaudyna5558
Ja już nie raz słyszałam na ten temat ! Również ciekawi mnie co to konkretnie jest ! Zawsze interesuje się różnymi nowinkami na różne tematy ! Zna się ktoś na tym i byłby w stanie podać jakieś konkretniejsze informacje ?

Gość Klaudyna5558
O bardzo fajny i ciekawy blog, na pewno będę zaglądać częściej, Artykuł też ciekawy i rozjaśnił mi temat :) Jest też wiele innych ciekawych tematów :) polecam wszystkim :)

Gość levy
ale jak na moje to kobiety są ciężkim orzechem do zgryzienia. Najlepiej mieć kasę, urode i dobrze gadane wtedy każda będzie twoja

Gość elevy
co do tantry to polecam usprawnić się w cierpliwość. Wymaga to techniki i czasu aż nasz orgazm będzie doskonały

Gość gość
wpisz w Googlarkę ów termin a dowiesz się szczegółów. Jeśli idzie o seks tantryczny, jest to męski orgazm bez wytrysku, czyli bez uszczerbku na ciele. Mi się wydaje, że im obfitsza ejakulacja/wytrysk tym lepszy orgazm męski . Niech się wypowiedzą kobiety, czy dałyby szorować na sucho waginę bez uczucia nasienia wewnątrz i przyjemnego poślizgu?

Gość gość
Seks tantryczny pobudza wyobraźnię wielu osób na całym świecie. Uważa się że to seks swobodny i wyuzdany. Wiele osób wyobraża sobie, że jest to niezwykłe przeżycie i dzięki niemu mogą doświadczyć wyjątkowego orgazmu. To wszystko o czym szepce się po cichu lub pisze na forach dyskusyjnych jest owiane tajemnicą. Mówi się, że to wszystko dzięki tajemniczym sztuczkom... Uważa się, że jest to zbliżenie erotyczne pozbawione barier i niepotrzebnych zahamowań. Doprowadzenie kobiety do orgamu za pomocą samych słów dla wielu osób wydaje się być nierealne i niemożliwe. Czy wiesz, że najwrażliwszą częścią kobiecego ciała jest tak naprawdę jej ucho... Jeśli nie wierzysz co w stanie jest spowodować lingwistyka powodująca odpowiednie stany transu, to po prostu czytaj dalej

Gość Klaudyna5558
Mamusia mówi, że ja nie rosnę i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę trzydziestą wiosnę i pod staniczkiem dobrze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag.

Gość evaa4442
jeżeli chodzi o tantrę to próbuje i ciężko idzie. Nie jest to łatwa sztuka i wymaga czasu. Ciężko też o dobre porady tak jak to jest u oświeconego kochanka

Seks tantryczny polega na rezygnacji z wytrysku nasienia, aby zaoszczędzoną w ten sposób energię przekazać kobiecie nijako "duchowo". Przez pocałunki, komplementy, miłość.

Gość estera212344
co wy macie z tą tantra, zacznijcie więcej ją zgłębiać a zrozumiecie na czym to polega. To nie jest łatwa sztuka ale ciekawa do opanowania

Gość gość
Orgazm bez wytrysku możliwy jest u mężczyzn po operacji na prostacie9np.wyłuszczenie gruczolaka ze stercza), kiedy uszkodzony zostaje zwieracz pęcherza i następuje wytrysk wsteczny do pęcherza. U zdrowych mężczyzn podczas orgazmu zawsze musi być wytrysk do przodu. Widać, że tantrycy to pooperacyjne kalectwo, i czym tu się chwalić? Podsumowując, tantra to filozofia kalek.

Gość jakiś facet
tantra wo wyższa szkoła jazdy (w zazadzi poza zasięgiem przeciętnego europejczyka) jest dość powszechna np. w indiach - ale czy to takie fajne , sam nie wiem

Gość gość
cyt. tantra wo wyższa szkoła jazdy (w zasadzie poza zasięgiem przeciętnego europejczyka) jest dość powszechna np. w Indiach XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX jak widać z ww. cytatu, tantra to wymysł biedoty indyjskiej, która błędnie rozumując myśli, że nie wylewając nasienia do pochwy zaoszczędzi na żarciu, gdyż regeneracja nasienia wymaga dostarczenia wysokowartościowego pożywienia.

Gość gość
ja tam p******ę wyższą szkołę i byle jaki orgazm/wytrysk, wolę podstawówkę i obfity wytrysk