Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zauważyliście ze nadwaga postarza?

Polecane posty

Gość gość

?

Gość Ja, Klaudiusz ...
nie, natomiast zauwazylem, ze glupota boli... zwlaszcza tych ktozy sa narazeni na cudza glupote

Gość Ja, Klaudiusz ...
ps - bujaj sie :)

Gość w koncu o co wam chodzi???
mam nadwage i zawsze ludzie odmladzali mnie o kilka lat,wygladam mlodziej niz moje szczuple zjarane na solarium kolezanki,podobam sie sobie

Gość gość
Intelygęnt się trafił :D

Gość gość
Zależy jak dużo tej nadwagi. Waga 130kg nie odmladza i nie upiększa. Kilka kg nadwagi może być sexy przy odpowiedniej stylizacji.

Gość rozdawnictwo hamakow
stylizacji na lizbijke na pszyklat?

Gość gość
W szkole miałam koleżankę, która miała dość sporą nadwagę i mimo,że to była szkoła średnia i wszyscy byliśmy już dorośli to ona zawsze wyglądała jak nasza wychowawczyni na zdjęciach klasowych :D Wyglądała tak na 30+ hehe.

Gość gość
wręcz przeciwnie. moja babcia ma nadwage 78 lat i zero zmarszczki koleżanki nie mogą się nadziwić

Gość gość
ja np. słyszałam o takiej sytuacji że były 2 siostry młodsza i starsza podobne do siebie ale jedna była grubsza, ta młodsza i wszyscy myśleli ze to ona jest starsza

Gość gość
Nie, zauważyłam, że jest odwrotnie. Mam koleżankę z nadwagą, jest moją równieśniczką, a dają jej od 19 do 25 lat. Ja mam 34, ona 33... i jest BARDZO GRUBA. Za to nie ma żadnej zmarszczki Chyba najlepiej być odrobinkę grubszym, bo ona rzecz jasna sexy nie jest

Gość gość
tak, tez to zauwazylam, grubasy zawsze wygladaja starzej

Gość gość
to zależy bo gdy zbyt szczupła osoba to widać każdusięnką zmarszczkę nawet jest ich więcej i skóra jest okropnie wysuszona

Gość gość
Nadwaaga nie postarza, otyłość już prędzej. Przy kilku kg nadwagi mniej widać zmarszczki - ja dobiegam 40 a ludzie z wygladu mi dają 30 :p a to, że nastolatka z nadwagą wygląda na więcej lat to inna sprawa - jest optycznie większa od rówieśników a wielkość kojarzymy ze starszym wiekiem (nie ze starością, bo na starossc ludzie maleją :p )

Gość gość
postarza ogólnie, ale twarz zawsze odmładza.

Gość gość
nie, nie zauważyłam natomiast na pewno postarza intensywne odchudzanie, gdy nie jest się już pierwszej młodości na przykład aktorka Anna Przybylska sporo ostatnio schudła i całkowicie nie służy jej to, bo mocno ją to postarza, przede wszystkim widoczne jest to na twarzy

Gość gość
zależy od osoby, ale myślę że ejst raczej odwrotnie, tłuszczyk naciąga skórę i mniej jest zmarch :P

Gość gość
nadwaga odmładza, ale tylko panie po menopauzie- i to też nie otyłość tylko lekka nadwaga. a młoda tłusta laska wygląda jak "mamuśka" w nieokreślonym wieku, a nie młoda dziewczyna

Gość gość
a w wieku 34 lat, to mało która z moich koleżanek ma już wyraźne zmarszczki, raczej sporo nie ma żadnych, więc zapuszczać się w tym wieku niby po to żeby zmarszczek nie mieć, to głupota. zwłaszcza, że te co zachowały figurę nadal wyglądają jak młode dziewczyny, a tłuste są właśnie takie mamuśkowate i aseksualne.

Gość gość
up

Gość gość
anna przybylska akurat ma guza trzustki, może to przez to:(

Gość gość
otyle jest paskudne, grube lochy wygladaja starzej, to jasne

Gość gość
obys nie byl gosciu gruba locha to jak traktujesz innych wroci do ciebie lub twoich dzieci zapewniam cie tyle

Gość gość
obys nie byl gosciu gruba locha to jak traktujesz innych wroci do ciebie lub twoich dzieci zapewniam cie tyle

Gość gość
ja wole grube otyle niz chude wredne szkielety co im wystaja kosci a jak ida to skrzypia zobaczymy ich chude jaszczurze geby za pare lat zaby wypadna skora obwisla

Gość gość
I NA DODATEK SMIERDZACA PICDA

Gość gość
grube jest wredne