Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najlepszy ginekolog Siedlce:)

Polecane posty

Gość gość

hej. dziś zrobiłam test no i.... II kreski ;D test kupiłam w rossanie taki różowy 2 sztuki w opakowaniu, strumieniowy. szukam najlepsazego gin do poprowadzenia ciąży (prywatnego) , obojętnie czy Pni czy Pan najlepiej żeby mój mąż mógł uczestniczyć na wizytach (usg) :). Poproszę o wasze propozycje, doświadczenia z tego miasta :)

Gość gość
Witam. Polecam dr Korniluka (przyjmuje prywatnie na ul Rynkowej), a na fundusz w szpitalu wojewódzkim. Lub dr Taczalskiego ,ale nie wiem czy przyjmuje jeszcze w Siedlcach (wcześniej przyjmował). Na pewno przyjmuje w Mińsku. Pzdr

Gość gość
Taczalski to złodziej i skurwesyn. Z resztą zdradzał swoją żonę z pacjentkami - znam żonę, mają dwoje dzieci. Korniluk przyjmuje w szpitalu. Nie poszłabym do niego bo obojętnie traktuje szpitalne pacjentki. Ja chodzę do dr. Sprawki-jestem mega zadowolona, dzięki niemu i jego działaniom (zalecenie hsg laparoskopi) a nie faszerowanie mnie tabletkami zaszłam w ciąże, teraz ją prowadzi i jest super. Zadzwonic mogę o każdej porze i przyjść pomiędzy pacjentkami w" razie co". Ja do niego chodze i chodziła moja szwagierka z dwiema ciążami i facet naprawdę się sprawdza. Nie polecam też zydlewskiego -kolezanka poszła i wpisał jej w karte badania których nie wykonal(aby kase zaoszczędzić czy czas , nie wiem)

Gość gość
Z tego co się orientuje w przychodni Fonte di Vitae przyjmuj***ardzo dobry ginekolog, prowadził ciąże mojej przyjaciółki. Podobno zna się na swojej pracy i jest bardzo delikatny.

Gość Mama 2 plus 1
Chodzę prywatnie do dr. Kamont, przyjmuje w Green Housie.