Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ale mnie moja matka wku...ia

Polecane posty

Gość gość

No normalnie nie wierzę, że można być taką głupią babą z całym szacunkiem ale tak określiłabym obcą babę, która tak robi. A że to moja matka to się powstrzymuje ale powiedzcie mi jak można iść sprzątać garaż kiedy dwóch synów + 20 lat leży w łóżku po 13 godzinie i wpieprza ugotowany wcześniej przez nią obiad po tym jak posprzątała dom itp??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? no sami powiedzcie???????????????????????????????????czy ja mam ją walnąć jakimś wałkiem w łeb? Wprowadzić się i jej pomagać USŁUGIWAĆ? Oczywiście potem narzeka bo wszyscy są winni tylko nie ona. Ale narzeka tylko trochę..JP.

Gość gość
JP koniecznie delikatnie matke uswiadom,ze jestescie zdrowymi ,dorslymi "nierobami" daj jej poczytac ,co napisales,a z pewnoscia do niej to dotrze .......łoł.ja piepsze ,ale was wychowala :P

Gość gość
A potrafisz czytać ze zrozumieniem?

Gość gość
a wiesz o czym ty piszesz....ona po prostu nie moze na was lenie liczyc.matka polka od nierobow...pomysl,wstan predzej i zrob jej niespodzianke,posprzataj ,idz do sklepu po nabial i buleczki,zrob jej niespodzianke :P

Gość gość
Tak wiem co pisze a ty najwyraźniej masz problem z 3 zdaniami na krzyż. Przecież pisze jak wół że ja TAM nie mieszkam to jak mam to zrobić, poza tym co to da? Mam usługiwać bo ona nie potrafi WYMAGAĆ? Ja mam 20 byków co? Wychować? A kim ja jestem?

Gość gość
No teraz zgłupiałam o czym ty piszesz,jakich 20 byków? To musi być duże gospodarstwo,to faktycznie robota nie do przerobienia.

Gość gość
ha ha no nie wiem czy się śmiac czy płakać z tymi 20 bykami - ciężkie do pojęcie - serio.

Gość Jakie to przykre
Jakiegoś mnie Boże stworzył, takiego mnie masz.Wychowała nierobów, to jej sprawa.Pewnie lubi pracować a Ciebie nie powinno to interesować1

Gość gość
A czemu ma mnie to nie interesować? Ja chcę jej przemówić do rozumu bo to moja matka! i na pewno nie mam zamiaru zastępować jej w usługiwaniu bo ona ma dość.