Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość black.jane

Problem z eks

Polecane posty

Gość black.jane

Skrócona Historia. Mam 22 lata, byłam ze swoim chłopakiem 4,5 roku z czego ostatnie pół roku mieszkaliśmy razem(oboje studiowaliśmy). Nagle z dnia na dzień powiedział, że to koniec, że nie widzi przyszłości ze mną(zostawił mnie dla innej i młodszej, z ). Musiałam się wyprowadzić z naszego mieszkania, ale w między czasie mieszkaliśmy razem jeszcze tydzień. Wtedy nagle w nim się coś zmieniło i chodził za mna jak piesek, ,wpatrywal się we mnie jak w obrazek, robił dla mnie rzeczy których nie robil będąc ze mna w związku. Nie jesteśmy już razem od 7 miesiecy, on od 2 miesiecy jest z tą nowa dziewczyną. Ostatnio na imprezie urodzinowej jego dziewczyny była moja przyjaciółka, ktora troszkę sie upiła i powiedziala mu prare rzeczy do słuchu a ten skitowal to tak, że wie iż źle zrobił zrywając ze mna itp. Spotkalismy sie przypadkiem miesiac temu i od tego czasu zaczał pisać do mnie sms'y, gdzie flirtuje ze mną i bardzo sie intersuje moim zyciem. Potem znowu przypadkiem sie spotkalismy na ulicy to usmiechał się cały czas i gadal ze mna jak najęty. Nawet zaprosil mnie na swój mecz, zebym przyszła zobaczyc jak gra, i poszlam ale okazało się, że tam jest jego dziewczyna.Najelepsze, ze w obecnosci swojej nowej dziewczyny zapytał mnie czy jestem z niego dumna bo wygrali mecz...halooo chyba mu się dziewczyny pomyliły!!! Także moje pytanie brzmi: o co mu chodzi? bo ja juz nie rozumiem jak mam na to patrzec! Mam wrażenie, ze on nie chce dac mi o sobie zapomnieć... Pomóżcie mi to rozwikłać..!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować