Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalenka1234

problem

Polecane posty

Gość magdalenka1234

Mam taki problem... Jestem z chlopakiem ponad poł roku i jest nam ze sobą bardzo dobrze, dogadujemy sie wspaniale itd... Tylko od jakiegos czasu jezeli chodzi o seks to on rzadko ma ochote, w sumie od samego poczatku to ja prawie caly czas pierwsza wychodze z inicjatywa, on prawie wcale... Jestesmy mlodzi i zdrowi i nie wiem w czym tkwi problem... Juz zaczynalam myslec ze moze mu sie nie podobam i nawet mu to powiedzialam ale on twierdzi ze tak nie jest, powiedzial ze w sumie nigdy mu nie bylo lepiej z zadna inna kobieta. Kochamy sie raz w tygodniu i to najlepiej w weekend, bylam juz w zwiazkach z innymi mezycznami i wiem jak to wszystko wyglada dlatego mnie to troche dziwi ze z nim tak jest... Nigdy nie spotkalam sie z tym zebym miala wieksza ochote na seks niz facet... Jestesmy mlodzi i nie dlugo ze soba i teraz tak jest to co dopiero bedzie potem.

Gość marylka53
Niech zacznie brać suplement na potencję to powinny problemy zniknąć… permen ma fajną recepturę, żeń szeń i minerały, czytałam na opakowaniu (bo mój chłopak bierze) że wspomaga ukrwienie czy coś takiego. Ale no najważniejsze że działa, hi hi. Niech się tym pokuruje i będzie dobrze.