Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śnieżnaaa83

Najgorsze klejenie

Polecane posty

Gość śnieżnaaa83

Hej dziewczyny, mam problem - rozpoczęliśmy starania o dziecko, w związku z tym prezerwatywy poszły w odstawkę i mąż zawsze kończy we mnie, co powoduje u mnie dyskomfort higieniczny, bo po stosunku jestem klejąca, jest gorąco a ja na grube podpaski wchłoniące spermę nie mam ochoty, a wkładki higieniczne przesiąkają. Do tej pory mąż nigdy był we mnie bez prezerwatywy, nie brałam żadnych tabletek. Niezbyt mi się to podoba. Obawiam się, że jak zajdę w ciążę to nadal będzie chciał kochać się z wytryskiem w pochwie, choć już to będzie zbędne, bo będę w ciąży. Może uda mi się wrócić do gumek? A Wy jak to rozwiązałyście?

Gość gość
Normalnie było bez.Podmywałam się po i tyle.

Gość śnieżnaaa83
podmycie sprawy nie rozwiąże, bo sperma dość długo wypływa. Mam bardzo ciasne wejście do pochwy.

Gość gość
nie wiem w czym problem... pół dnia z ciebie cieknie czy jak??? i z tego powodu kazać ubierać męża w gumkę... najlepsze co może być to brak gumki właśnie...

Gość gość
popieram osobe wyzej, nie sadze aby cieklo z ciebie pare dni no bo to dosc dziwne by bylo, mi wystarcza tylko wkladka, nie karaj meza za to

Gość gość
Wycieram się chusteczką, idę siku, podcieram się i jeśli czuję, że nadal mam mokro to wkładam chusteczkę i idę spać. Rano wkładam chusteczkę, chodzę z nią chwilę i potem nie ma problemu.

Gość gość
"Rano wkładam chusteczkę, chodzę z nią chwilę i potem nie ma problemu." To jeśli rano był seks, bo po wieczornym nie ma już śladu.

Gość gość
Nie wiem co Cię tak bawi. W końcu ta łyżeczka sperma to dużo. :classic_cool:

Gość gość
chodzi o poranny seks, wieczorem to jakoś lepiej jest bo idę spać, ale w dzień to mam dyskomfort.

Gość aluśkaaaaa
Ja polecam wkładki higieniczne, spoko dają radę, nawet jak się nie podmyję po stosunku, bo najdzie nas tuż przed wyjściem do pracy i brak czasu na oblucje. Chyba, że Twój mąż zalewa Cię litrem spermy :-)

Gość gość
ja używam odsysacza do spermy

Gość gość
jak to nie jest prowo to ja jestem swieta turecka

Gość gość
Kurde ja tez mam tak ze pol dnia ze mnie cieknie. Pomimo tego ze sie solidnie podmywam po kazdym stosunku