Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mial ktos kiedys podobna sytuacje????

Polecane posty

Gość gość

Czesc. Moze Wam sie to wyda dziwne ale....dostalam piwo Guinness w puszce.......pol wypilam z puszki a drugie pol wlalam sobie do szklanki.....patrze do puszki i co widze? Jakas pileczka biala.....masakra!!!! mam nadzieje,ze nic mi sie nie stanie.....mial ktos kiedys podobna sytuacje??? W ogole jak ta pileczka mogla sie tam znalezc???:/

Gość gość
nie pij tyle, i tak dobrze że białej myszki nie zobaczyłaś:classic_cool:

Gość gość
Wiem,wiem absurdalnie to brzmi ale na serio jest ta biala pileczka w tej puszcze...czekam az moj facet wroci z pracy i pokaze mu to...... Ja mam urlop i jedno piwo jak wypije to nic sie nie stanie :P:P:P:P

Gość gość
Pierwszy raz pijesz to piwo? W piwie Guness znajduje sie taka biala kuleczka, wkladaja ja by byla gesta pianka.

Gość gość
Tak...1wszy raz pilam to piwo!!!!! Nie wiedzialam,ze specjalnie daja do tego piwa pileczke...dziekuje za odpowiedz....wystraszylam sie troche jak ja zobaczylam

Gość gość
to normalne, ale w polsce rzadko spotykane, glownie w angielskich piwach. Ta pileczka ma dodac smaku piwa beczkowego i zagestniac piane.

Gość gość
Wyszukalam w googlach to piwo i faktycznie specjalnie daja biala pileczke, kulke..... Dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam. Milego dnia:)