Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy cudzoziemiec ze znajomoscia kilku jezykow ma szanse na prace w Warszawie?

Polecane posty

Gość gość

Czy obcokrajowiec ze slaba znajomoscia polskiego ale swietna znajomoscia francuskiego, wloskiego, niemiickiego i angielskiego ma szanse na prace w Warszawie?

Gość Finka*****
a mowisz w jezyku hindi? :p, :P, :P

Gość gość
Moje pytanie bylo serio. To nie chodzi o mnie. Ta osoba chcialaby sie nauczyc w Polsce polskiego i jednoczesnie pracowac.

Gość gość
Wyobraz sobie, ze sa takie kraje na swiecie, gdzie wiekszosc osob zna kilka jezykow!

Gość gość
Ma na infolinii po angielsku

Gość gość
na jaka pensje moze liczyc?

Gość gość
2.200 brutto

Gość gość
jesli ktorys z tych jezykow jest jego rodzimym, lub znajomy ma kwalifikacje zawodowe, moze np miec prywatne konwersacje- zarejestruje działanośc, a zarobki zalezne od liczby godzin,

Gość gość
up

Gość gość
nikt sie wiecej nie wypowie?

Gość gość
Chcesz jakiegoś pakistańca do Polski sprowadzić? :D

Gość prawictwo pospolite125
samo pytanie jest tak głupie ze mysle iz nie warto na nie odpowiadac Czy cudzoziemiec ze znajomoscia kilku jezykow ma szanse na prace w Warszawie? A czy wielbład z Etiopi ma szasne przejsc Sahare ? A czy swinka morska ma szanse przetrwac 1 godzine na wolnosci ? Czy czlowiek uderzony przez samochod przy predkosci 60 km/h zginie czy przezyje ?

Gość gość
jakiego Pakistanca? Jest to europejczyk, ktory obecnie zarabia w swoim kraju okolo 30000 zl miesiecznie i jak slysze pensja 2200 to wstydze sie mu to powiedziec. Generalnie chodzi mi o to , jak sa traktowani obcokrajowcy z europy zachodniej na polskim rynku pracy.

Gość gość
rynek pracy dla obcokrajowców bardzo się poszerzył tez w krakowie :) jest masa firm międzynarodowych, ktore zatrudniają osoby z innych krajów na dobre stanowiska - wiele firm tez sie przenosi obecnie z siedzibami z Warszawy do Krakowa :) moja kumpela z Portugalii przyjechala do Polski, bo poznała tu chłopaka i wiele juz cv porozsylala, przy okazji chodzi na kurs polskiego do http://www.makilen.pl/ żeby jeszcze polepszyc swoj profil pracownika ;)