Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mimilolo

Co zrobić?

Polecane posty

Gość Mimilolo

Mój facet z którym jestem od 5 lat, 2 tygodnie temu wyjechał zagranice do pracy na 2-3 miesiące, tak się złożyło ze od 2 lat żyjemy ze sobą na odległość, w październiku mieliśmy razem zamieszkać. Ale do sedna, to nie jego pierwszy wyjazd do pracy, przez pierwszy tydzień zawsze miał luz wiec często gadaliśmy i pisaliśmy, w poniedziałek gadaliśmy i przyznał się że przed wyjazdem do pracy, widział się ze swoją ex i nic mi o tym nie powiedział, bo wie ze jej nie trawie mimo ze on uważa ją tylko za koleżankę, przed wyjazdem pytałam czy się z nią widzial i zaprzeczył dopiero po kilku dniach właśnie w poniedziałek zeszły się przyznał, sam z siebie. Wkurzyłam się ale nic nie powiedziałam, w środę napisał ze dostał drugą pracę i że nie wie jak często bedzie pisał ale podstara się raz na trzy dni, odpisałam mu w piątek i w przypływie złości wygarnęłam mu to spotkanie, że mam swoje problemy a on zamiast mnie wspierać to jeszcze mi ich doklada, że mam go dośc i nie musi już nawet pisać. Wiem że się odezwie, jak nie teraz to jak wróci, ale nie chce tyle czekać, w piątek wieczorem napisałam i do teraz nie ma odzewu z jego strony. Zastanawiam się czy napisać do niego/jeżeli tak to w ogóle co napisać.. czy unieść się honorem i czekać?

Gość stiuardes
No to ma pisac czy nie ma pisac?

Gość ja to on
Przeproś go, bo zaatakowałaś go jak jakaś małolata