Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki se on

Oszustwa sieci Plus, ktoś się przejechał?

Polecane posty

Gość taki se on

Kilka dni temu doładowałem konto i przy próbie wysłania eska do znajomej (sms nie doszedł) skasowało mi z konta 20,46 zł, złożyłem reklamacje i czekam. Ktoś miał podobną przygodę?

Gość gość
Raz wydawało mi się, że rachunek mam trochę za wysoki,po przeanalizowaniu całego bilingu okazało się ,że w trakcie godzinnej rozmowy naliczono nie 60 minut tylko 120 .Po interwencji, że to jest fizycznie nie możliwe , łaskawcy nie uznali swojego błędu ,napisali że z ich strony niepopełniono błędu , ale w ramach dobrej współpracy oddadzą te 60minut:)Mogę się tylko domyślać ile takich pomyłek mogło mi się trafić w ciągu paru lat które jestem u tego operatora i ile forsy jestem do tyłu.

Gość taki se on
Po tej przygodzie wiem jedno, jak tylko skończy mi się umowa to wracam do Play, tam nigdy nie miałem takich historii.

Gość gość
Przestrzegam wszystkich przed siecia Plusa ,ostatnio robilam cesje ,mial sie tylko zmienic wlasciciel numeru z zachowaniem taryfy ,majac kilka numerow trudno zapamietac nazwe taryfy ktora sie podpisywalo trzy lata temu wiec prosilam pana w punkcie plusa zeby sprawdzil i zachowal taryfe obowiazujaca .Zdziwienie moje bylo ogromne kiedy zobaczylam rachunek na 188 zl za jeden numer.Po mojej interwencji stwierdzil ze przeciez widzialam co podpisuje ,taka tez odpowiedz dostalam od BOK Plus ,po przeanalizowaniu polaczen stwierdzam ze caly czas niby byl uzywany internet kiedy ja zablokowany mialam w telefonie .Dziwnym trafem pan potrzebowal niby numer mojej karty i grzebal mi w telefonie jakby nie mogl sprzwdzic u siebie w dokumentach .Wszystko jeszcze przede mna ,nie zostawie tego tak ,w tym czasie przeszlam do playa i zaczynam batalie z plusem w ktorym bylam od 15 lat

Gość gość
Ja też zostałam oszukana straciłam raz 18 zł i 11zł. nigdzie nie dzwoniłam i nie korzystałam z internetu używałam tylko wi fi.Od niedawna jestem w plusie i chyba i tak za długo.

Gość gość
Ze mna zerwali umowę 5 lat temu przez swój błąd, a teraz wołają 500 zl kary :) sprawa znajdzie swoj final w sadzie, jeżeli bede nachodzony. Wszystkie dowody wpłaty mam.

Gość gość
Zapewne jakoś funkcja Premium włączona przypadkiem syn tak miał w pleyu kasa stale znikala po wyłączeniu jest spokój. Ale prawda taka że każdy użytkownik jest sobie winen bo nie czyta umów i nie patrzy co robi i odwiera w smartfonie różne strony A potem płacz i lamet. Patrzcie co wlanczacie i jakie ir********* aplikację oraz czytajcie umowy.

Gość gość
ja też się tak przejechałam, tylko ja miałam abonament i nalicyło mi prawi 200 zł opłaty abonamentowej, bo jakieś pakiety sobie włączyłam, a wczesniej w salonie je wyłączyłam, ale ponoć doradca nie zatwierdził w systemie. Ja juz po tych przejsciach zrezygnowałam z abonamentu i przeniosłam się na kartę do mobile vikings. Wiem za co płace, a płace mniej i mam więcej. Nie polecam plusa a na pewno już abonamentu