Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gynofemidazol a swedzenie

Polecane posty

Gość gość

nie wiem czy to normalne ale po rozpuszczeniu globulki,w momencie kiedy wycieka zaczyna mnie bardzo swedziec i szczypac,mozliwe ze mi sie nie nadaje?

Gość gość
poczekaj dzień, dwa powinno przejść, lekarz powinien przepisać ci coś do smarowania np. provag żel, żeby złagodzić ewentualny świąd, jeśli nie przejdzie idź do ginekologa, mi po gynofemidazolu nic nie dolegało

Gość gość
Zasadnicza kwestia - nic nie powinno wyciekać. Globulkę wkładasz jak się kładziesz do łóżka na noc i podkładasz coś pod d**ę.

Gość gość
oczywiście że zawsze coś może wypłynąć, nawet jakglobulkę zakłada się na noc.Przecież nic się nie wchłonie w 100%-zawsze jest jakaś otoczka. Poza tym po tym leku może być takie działanie uboczne, ale powinno minąć po kilku aplikacjach.Stosuj sobie osłonę żeby nie wyjałowić pochwy. Invag przez 7 dni powinien wystarczyć.Chyba ze masz możlwiość to zadzwoń do lekarza i powiedz o tym swędzeniu/pieczeniu...

Gość gość
Jeśli pieczenie nie ustąpi to udaj się do ginekologa po inną kurację, czasami tak się zdarza. To że coś wypływa to normalne bo każda kapsułka ma jakieś substancje wypełniające. Zgadza się z moją przedmówczynią, łatwo jest wyjałowić pochwę a wtedy będziesz ciągle coś łapać bo nie będziesz miała naturalnej bariery ochronnej. Wypróbuj lactovaginal przez 7-dni a pozostałe 3 kapsułki zastosuj profilaktycznie.