Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kahahaha

My kobiety czyli jakie naprawde jesteśmy...

Polecane posty

do dresiarz z klasą "Nie pozwól, aby te przykre doświadczenia, odbiły się na Twojej psychice. głowa do góry, piersi do przodu. nie kocha się za coś, ale pomimo czegoś." xxx ale ja to wiem :D przy jednym jedynym facecie niczego się nie wstydziłam :D fajna sprawa ;) Jak się spasę to mi do biustu wróci :d kiedyś ważyłam 60kg ;) Ale to trochę jak chomik wyglądałam ale biust był całkiem ok ;)

haha nie jestem fanem chomików, nawet z fajnym biustem. ;) skoro przy jednym czułaś się swobodnie, to i następny się znajdzie. skąd w ogóle jesteś?

Do Moorland "Dziewczyno, każdy, absolutnie każdy ma jakieś wady w wyglądzie (skoro tak chcesz to nazywać). Nie ma sensu się tak tym zamartwiać" Xxx ja się już tak tym nie martwię,bo...pomimo ludzi,którzy mi docinają bo chodzę na siłownie i gadają,że to i tak sensu nie ma bo i tak nie poprawie wyglądu to myślę tak "Tak wypracuje wagę i mięśnie,że wam wszystkim kopara opadnie do samej ziemi";) Hehehe.na początku było trudno tak słuchać tego,ale ja robie swoje ;) Bo wiem,że warto ;) Niech się martwią Ci,którzy mają większe wady "cielesne" a nic z tym nie robią ;) A tak na marginesie to widzę,że w ówczesnym świecie jest problem nadwagi i niektóre zazdroszczą mi figury ;) Choć naprawdę nie mam żadnego problemu z basenem to już wejście do sauny nago to mały opór by był ;)

Gość gość
Tutaj macie odpowieź jakie jesteśmy kilku naukowców doszło do takich wnisków. http://adf.ly/SB9Yf

Do dresiarz z klasą "haha nie jestem fanem chomików,nawet z fajnym biustem. skoro przy jednym czułaś się swobodnie, to i następny się znajdzie. skąd w ogóle jesteś?" xxx to 60kg to było za dużo jednak,taka optymalna waga,aby nie było chomiczych polików to 57-58kg nie więcej :P ja niestety cały czas czekam na tamtego...a nie szukam nikogo,bo narazie szkoda mi rozczarowań ;) Bo już były kolejne ;) Facet do mnie zarywał,miły,przystojny itd,itp.a tu proszę przypadkiem się dowiedziałam,że żonę ma ;) A latał bez obrączki :) Podobał mi się ten facet...no ale cóż.kolejny?zajęty nawet się nie krył z tym. ja w sumie rozmawiałam z nim przez neta,taka normalna rozmowa kolega-koleżanka,facet nie w moim typie,a tu nagle propozycja kawy ;) Hmmm.fajnie,nie? a poźniej co awantura od jego narzeczonej...Ja do takich ludzi nie mam szacunku... ja z Łodzi jestem,a Ty?i w jakim wieku jesteś? ;)

ale chyba nie podwodnej, bo wtedy do przepadłaś w otchłaniach ;) o ile się nic nie zmieniło to dzieli nas ok 130km, ale podobno jakaś w miarę szybka kolej jeździ. ;) mam bliżej 30stki, niż 40stki

no oczywiście,że nie z podwodnej ;) Hahahaha. no czekam bo on "otępiały" jest aktualnie ;) może będę czekać wieczność ;) Mało dostrzega ten facet po prostu,albo głupiego udaje ;) Szuka kogoś ponoć, a i tak kolejna go kopnie w tyłek...Jak zwykle ;) Może kiedyś zrozumie jak ja "za nim" jestem ;) A tak na serio to może i ktoś inny się pojawi...tego nie wiem..,

Gość niekochana taki los
super....

jak facet Ci mówi że szuka, no to wybacz, ale nie jest Tobą zainteresowany i nawet jakbyś Ty nim nie była, a chciałby z Tobą to coś by próbował. takie jest moje zdanie. szuka się zawsze najbliżej, wśród znajomych, znajomych znajomych itd

Do dresiarz z klasą "jak facet Ci mówi że szuka, no to wybacz, ale nie jest Tobą zainteresowany i nawet jakbyś Ty nim nie była, a chciałby z Tobą to coś by próbował. takie jest moje zdanie. szuka się zawsze najbliżej, wśród znajomych, znajomych znajomych itd" xxx narzeka na samotność ;) mówił to ładnych pare mies.temu ;) Ale go panna zlała... a powiedz co oznacza "Nigdy nie zamykam furtki na coś więcej?";) I tak zrozumie tak jak reszta facetów...przepraszali mnie,z kwiatami przyłazili ;)

"Nigdy nie zamykam furtki na coś więcej?" w opisanej przez Ciebie sytuacji, jak i w pozostałych 99%, oznacza ni mniej ni więcej tylko "Razem nie będziemy, bo coś mi w Tobie nie pasuje, ale chętnie Cię r***nę bez zobowiązania" 1% - zostawiam sobie na pomyłkę, gdyż nie jestem nieomylny. ;)

Gość Lolek Bolek
Podnoszę!!

Gość gość
up

Gość gość
"Naprawdę jaka jestem nie wie nikt to prawda niepotrzebna wcale mi"