Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przegapiłem termin w pośredniaku, co mi zrobią?

Polecane posty

Gość gość

miałem na dziś a zapomniałem, jutro pojadę. Co im powiedzieć? jak się wytłumaczyć?

Gość gość
pójdziesz do więzienia

Gość gość
pewnie cie wyrejstrują na 3 miesiące.

Gość gość
ja pojechalam kiedys dzien pozniej powiedzilam ze mi wylecialo z glowy i nic mi nie powiedzili,wiec nie martw sie

Gość gość
powiedz prawdę, że pomyliły ci się daty. jak nie trafisz na wredną babę to da ci papiery do podpisu. też tak kiedyś miałam

Gość gość
a nie lepiej coś wymyślić? że np miałem wizytę u lekarza czy coś? nie chce zeby mnie wyrejestrowali, brakuje mi 2 miesiecy do roku, a oni czesto organizuja projekty ze szkoleniami i wymagaja minimum rok bycie zarejestrowanym.

Gość gość
po co wymyślać? do lekarza powinnaś się umówić tak żeby ni kolidowało z ... o jeden dzień nie będą robić awantury.

Gość dsnaew
prawdopodobnie cię skreślą, no chyba że masz receptę chociaż od lekarza z dzisiejszą datą, albo papier że byłeś na rozmowie w sprawie pracy, albo zostaje modlić się o to żeby trafić na kogoś normalnego ;)

Nic Ci nie zrobią.Powiedz że wyszło Ci z głowy.Kiedyś też mi się zdarzylo zapomnieć, nawet o 2 dni.Miałem cykora,ale załatwilem i w wszystko było w porządku.Zależy też od urzędnika.

Gość psycholozkaaaa,29
co wy za bzdury piszecie...ujdzie mu plazem??? to sa urzedasy,oni nie ida na reke...ich sledzą kamery,oni sie ztych podpisow rozliczają.... Sa przepisy,sa regulaminy i ty napewno takowy podpisywales jak sie rejstrowales.....w********ą cie na 6 MIESICY LUB NA ROK z ewidencji:) chyba ze przyniesiesz im stosowne USPRAWIEDLIWIENIE... (TO WSZYSTKO JEST NAPSIANE 10 RAZY NA KAZDYCH DRZWIACH URZEDU,NA STRONIE INTERNETOWEJ,itp)...Jestes powaznym czlowiekiem masz byc na ich kazde zawolanie ,nie moze byc tak "aaa wylecialo mi z glowy" :P Usprwiedliwnie MUSI BYC DIoTARCZONE W CIAGU 7 DNI od twojej nieobecnosci i ma byc wystawione na specjalnym DRUCZKU:)...(czytaj lekarskie)...a jak nie to mozesz pisiac do Starosty jakies tam odwolanie:) Wiem bo moja przyjaciolka pracuje w Urzedzie pracy i mowi ,ze tak wlasnie robią....i nie ma przepros ze kogos zna.I nawet czytalam z ciekaowsci ten watek na jakims forum prawniczym. Idz do lekarza i kombinuj...(nie uwierzą raczej w pogrzeb babci)

Gość psycholozkaaaa,29
wlasnie jeszcze jedna przykra sprawa... zaden lekarz ci nie da papierka z datą sprzed 2 dni...to jest raczej napewno nie mozliwe.