Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mama chłopaka mnie nie lubi

Polecane posty

Gość gość

Hej ma 21 lat i jestem mama 2- letniego synka. Z ojcem dziecka nic mnie nie łaczy nie udało nam się stworzyć związku. Ale po kilku miesiącach znalazłam swoja druga połówke. Najpierw były krótkie sms potem niewinne spotkania aż zaiskrzyło i zostaliśmy parą. Mój chłopak postanowił poinformować swoją mama o swojej decyzji ze jego wybranka jest dziewczyna z dzieckiem ale jak jego mama się o tym dowiedziała to wpadła w furie. Zrobiła jemu awanture i przyszła do mojego domu tez z pretensjami i zakazała nam się spotykać mówić ze nigdy nie będę miała wstępu do jej domu. Po tej awanturze mielismy się rozstać ale jednak tesknota była zbyt duza i postanowiliśmy się spotykać w tajemnicy. Minał rok i jego mama niestety się o nas dowiedziała. Ponownie zrobiła awanture. Nie wiem czy powinnam dac sobie z nim spokój czy czekac na niego. Nie może się wyprowadzić z domu bo 19lat i ostatnia klase technikum. Nie wiem czy powinnam czekać na niego rok i zamieszkać wspólnie czy po prostu o nim zapomnieć. Z góry dzięki za wszystkie porady.

Gość gość
odczep się od dzieciaka - jego matka powinna skopać ci tyłek ladacznico!!!

Gość gość
jego matka ma rację - swoje życie zniszczyłaś, a teraz chcesz zniszczyć jego???

Gość gość
Lej na nią. Jest p*****lnięta.

Gość gość
Dziecko to zniszczone życie? Ciekawe czy też będziesz taka mądra jak facet zrobi ci dziecko i kopnie w d**ę :D

Gość y8t78
Mam podobną sytuację, z tym że ja nie mam dziecka... Ale ja dałam sobie spokój z tym chłopakiem, choć się kochamy. Najgorsze że nie mamy mieszkania i oboje mieszkamy u rodziców... Brak kasy i mieszkania zniszczy każdy związek :(

Gość Na wylocie
Szkoda że ma tylko 19 lat. Gdyby był starszy i niezależny to moglibyście zamieszkać razem a tak to pewnie jeszcze matka go utrzymuję. W sumie to miałam podobną historię też się wyprowadziłam od męża w wieku 21 lat z dzieckiem. Poznałam kawalera. Jesteśmy już 8 lat razem i czekamy na 3 dziecko. Jest wspaniałym ojcem (lepszym niż biologiczny) dla mojego syna.