Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tylko 14,5 mln Polaków chodzi w niedzielę do Kościoła! A Wielkanoc jest 30 mln!

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego ludzie traktują Kościół jak instytucję a nie sprawę zbawienia? Chodzą tylko w Pasterkę, Wielkanoc, na chrzty, śluby, pogrzeby, skąd taka hipokryzja tych pseudokatolików? Najlepsze tłumaczenie mają studentki Kul-u uprawiają sex ze soimi chłopkami, lataja do spowiedzi obiecują poprawę i dalej to samo!

Gość gość
na zachodzie kościoły zamienili na muzea za pare lat i u nas tak bedzie ja słyszę tylko na co składki zbieraja i zero konkretów

Gość gość
Ale na szczęście 40% to wzrost o 0,5% w porównaniu z poprzednim rokiem:)!

Gość gość
no bo tak jest,u mnie w parafii rowniez

Dziś oglądałam zadyme z księdzem.Podburzyli Go dziennikarze TVN- u i człowiek musiał odejść z parafii.Kościół zszedł na psy.Nie bedę chodzić już do kościoła,w niedzielę,ani też w żadne święta.Nawet nie chce żeby ksiądz był u mnie na pogrzebie.Dziś poinformowałam o tym moje dzieci.W d***e mam taki katolicyzm! Ksiądz jest gorszy grzesznik ode mnie, z jakiej racji mam się spowidac u takiego belzebuba?! Z pewnością takich osób będzie coraz wiecej!

Gość gość
księża też się spowiadają w gdzie pisze w bibli ze ksiądz ma być bez grzechu jest tylko napisane ze wszyscy mamy dążyć do świętości poczytaj sobie glorie polo a po zatym jeżeli ty sądzisz to i ciebie osadza taka sama miara to trzeba zostawic bogu

Gość Herr Petia Goras
chyba masz dane z ośrodka badań opinii publicznej finansowanej przez PiS und zakon redemtorystów