Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zestresowana do granic

Usuwanie znamion z podeszwy stopy.Miał ktos?

Polecane posty

Mam na podeszwie stopy dwa znamiona.Jedno wieksze takie około poł cm,drugie znacznie mniejsze.Dermatolog skierowal mnie do poradni chirurgicznej aby je usunac(są atypowe,no i lokalizacja się lekarzowi nie podoba)Zdecydowałam się je usunąc .Miał ktos taki zabieg?Czy to boli?Mozna pozniej normalnie chodzic?

?

Gość robią znieczulenie miejscowe
potem po zabiegu troche boli, noga w opatrunku, trzeba posiedzieć w domu.

Ja sie boje samego zabiegu.Ciekawa jestem czy ten zastrzyk jest bolesny i czy zadziala na tyle,zebym nic nie czuła :(

Moje nieszczesne znamiona ulokowały sie w gornej czesci stopy jakies 5 cm ponizej palcow.

Gość gość
Chyba nie boli

Gość gość
ja mam tez takie znamnie ginekokog kilka lat temu mowil zeby usunac teraz tez ale mam takie cos mysle tyle lat z tym przezylam to po co ruszac siedzi w spokoju to niech tam sobie siedzi swoje lata mam i chyba zabiore to na tamten swiat w razie potrzeby ,,nie boloi ,nie dokucza,ot zwykla narosl boje sie ruszac

Gość Zaciekawiony91
Pokazujesz ginekologowi stopy? :D

Gość gość
Jak sie siedzi na fotelu ginekologicznym to stopy są jak najbardziej widoczne wiec nie wiem skad to zdziwienie.ginekolog jak kazdy inny lekarz zwraca uwage na niepokojace zmiany na naszym ciele.

Gość gość
też nie miałam z takiego miejsca, ale miałam usuwanego kiedyś kaszaka z głowy i nie bolało, bo się dostaje znieczulenie. A tutaj http://www.marekwasiluk.pl/casting-triclinium/ znalazłam info, że jak się zgłosisz do udziału w programie edukacyjnym to możesz mieć zabieg zrobiony za darmo. Może któraś z was będzie zainteresowana?

Gość gość
Właśnie jestem po zabiegu. Znamię miałam usuwane z palca u stopy. Czas znieczulenia był najbardziej bolesny, jednak wiadomo bardzo wrażliwa skóra jest w tym miejscu. Kilka godzin po zabiegu również czułam ból, a dziś nawet chodzić nie mogę, skóra się bardzo naciąga gdy próbuje zrobić krok. Dlatego sądzę, że wszystko zależy od miejsca w którym wycinane jest znamię. :-)