Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wk1973

ILE ŚREDNIO WYDAJECIE NA ŻYCIE PIENIĘDZY???

Polecane posty

Gość wk1973

Cześć. Ile wydajecie kasy na życie czy 1200 zł na 3 osobową rodzinę to tak normalnie czy mało??

Gość gość
ja kurna nie wiem, bo nie licze, ale co rusz niespodziewane wydatki, ze wytrzymać nie idzie. w sierpniu mam oc płacić, przegląd i ubezpieczenie domu - niby spodziewane, ale kilka stów pójdzie.

Gość gość
To zależy, co rozumiesz pod pojęciem wydawania na życie. Jeśli to absolutnie wszystkie wydatki, opłaty itd., to jest to BARDZO MAŁO.

Gość wk1973
Racja....ja mam kolezankę która wydaje na 4 osoby po 600 zł na tydzień czyli 2400zł mc dlamnie to szok.....

700zł. wydaje na siebie na życie,czasami więcej zwłaszcza latem, na owoce, napoje niegazowane,soki,lody.

Gość wk1973
bez opłat samo jedzenie 1200 zł na 3 os.

Gość gość
WSZYSTKIE

Gość gość
Aha, no jeśli to samo jedzenie, to myśle, że jak najbardziej w normie. Też wydaję podobnie max. 400 zł/ osobę.

Gość gość12421
Wow, ja z mężem tygodniowo wydajemy min 300 zł na jedzenie + drobna chemia, dziecka nie mamy, oboje po 29 lat

Gość wk1973
To zalezy co i gdzie sie kupuje, bo wiadomo sa tansze i drozsze produkty ..... no i ile kto je....

Gość gość
No u mnie 400 zł to samo jedzenie. Łączne wydatki miesięczne to średnio ok. 2.900 - 3.000 zł (jedzenie, kosmetyki, chemia, ciuchy, komunikacja, kredyt, opłaty, lekarz, fryzjer plus różne inne mniej lub bardziej przewidziane wydatki).

Gość gość
Najgorszy jest weekend , w poniedziałek wstaje rano a w portfelu pusto :)

Gość klepto:)
ojj dużo

Gość gość
Na jedzenie, środki czystości-2-2,5 tys. na miesiąc. 4 osoby w tym 2 baaaardzo żarłoczne nastolatki...:D

Gość gość
1400 dla 4 osob w tym dwa chlopy corka prawie nie je odchudza sie praktycznie tez 3 osoby

Gość Dagmara Szczesińska
Ja nie jestem szczególnie wymagająca, do tej pory byłam na utrzymaniu rodziców, ale w tym roku już chcę to zmienić. Zdałam maturę, chcę iść do pracy i odłożyć trochę pieniędzy. Myślę, że za 500 zł jestem się w stanie utrzymać ( jedzenie i własne wydatki), 100 zł będę się dokładać do internetu, 100 do opłat to razem 700 zł. No i chcę iść do szkoły policealnej, 100 zł co miesiąc na taką szkołę wystarczy?