Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juzkiegr

NA STRASZNE WYPADANIE WŁOSOW

Polecane posty

Gość juzkiegr

łykam po sniadaniu codziennie belissę i merz spezial. to sa suplementy diety.czy mozna je faktycznie zażywać razem??

Gość tylko peruka lub treska
:-(

Gość gość
odżywka z apteki WAX dodatkowo wcieraj codziennie gdy nie ma słońca (bo szkodzi) seboren nie seboradin i inne podróbki na S tylko seboren a najlepiej kurację zacząć nim od jesieni póki co WAX może jakieś witaminy?

Gość Śmiech na sali, że ho ho
Odkąd zmienili skład Merz Spezial to już nie działa jak kiedyś, nie warto. Mi tez lecą włosy, ale to przez nerwicę.

Gość juzkiegr
wax do ciemnych wlosów uzywam.ale one sa po tym tłuste :/

Gość gość
jest lato ,urwij pokrzywy i zalej goraca woda ,odczekaj troche i rob plukanki .bardzo pomaga .Drugi sposob to wcieraj sok z czarnej rzepy ,mozna kupic w sklepach warzywniczych ,jeszcze lepsza od pokrzywy.

Gość gość
skrzyp polny, ale sypany nie żadne saszetki czy pigułki oraz szampon z propolisem i olejek łopianowy. Pomoże na 100%

Gość gość
pij biovital jedz gorzka czekolade

Gość gość
Mi od ponad roku tak lecą ze straciłam polowe wlosow, bez powodu, zero stresów, badania ok Ostatnio wycieram olejek ze sklepu marokańskiego to jest mieszanka 10 olejków do tego olej kokosowy ale ten tłoczno na zimno, trochę sie polepszylo, myje w szamponie dziecięcym i szamponie tez z tego sklepu z czarnuszka.za 3 tyg wychodzę za maz dobrze ze mam trochę kręcone włosy to jakaś fryzurę mi fryzjerka zrobi.po weselu podatne :(