Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KREDYTY I POŻYCZKI DLA FIRM I OSÓB PRYWATNYCH! ZAUFAJ, POMAGAMY!Potrzebujesz got

Polecane posty

Gość gość

Potrzebujesz gotówki? Chcesz podreperować domowy budżet, uregulować płatności, lub pojechać na wycieczkę ? Pomoc kredytowa, analiza pożyczek, pomoc w doborze najlepszej oferty! Oferujemy pożyczki, kredyty oraz chwilówki dla osób prywatnych i firm, bez zbędnych zwierzeń i zaświadczeń. Bez sprawdzania BIK, BIG i KRD. Wypełniasz wniosek i gotówkę dostajesz na konto lub do ręki, a decyzja kredytowa jest nawet w 15 minut! Jeśli banki mówią NIE - My mówimy TAK! Najszybsza i najlepsza oferta na rynku, wypełnij wniosek na www.super-pozyczka.pl Decyzja w 15 min ! Pożyczka Już od 300zł ! 99% przyznawalności ! Bez wychodzenia z domu ! Stałe raty, żadnych ukrytych opłat ! http://super-pozyczka.pl Zapraszamy!

Gość gość
jak sie osoba spoznia z rata to zaraz niemile telefony.pozniej wizyty w miejscu pracy,albo osoby ktore strasza wlozeniem lokowki w doope...wiele samobojstw z tego powodu to ja wole suchy chleb dziekuje postoje i 30% odsetki jak nie mam z czego splacic to oddaje sie dwa razy wiecej niz sie pozycza

Gość gość
zgadza sie a pozniej jak masz parodnowe opoznienie to sami strasza ze bedziesz w rejestrze dlugow

Gość gość
ZLODZIEJE

Gość gość
zeruja na biednych ludziach,ktorzy pozniej splacaja same odsetki .ja juz nie wezme wzielam kiedys spoznilam sie dwa dni to dzwonili smiali mi sie w twarz...bardzo duzo osob popelnia ten blad a pozniej sie martwi..prosty sposob nie nalezy zyc ponad stan ... wczoraj byl temat o samobojstwach ktorych przyczyna bylo zastraszanie przez osoby sciagajace dlugi...latwo dadza ale pilnuja sami pozniej strasza podadza do BIK