Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojezuzkuz

Mam stopę rozmiar 41 i wielki problem ze znalezieniem butów!

Polecane posty

Gość ojezuzkuz

na moją wielkosc a takze takich w tkorych duza stopa wygladałąby ładnie.np o balerinach moge pomarzyc bo wydłużają stopę.obcasy tez nie bo jestem wysoka (178 cm) :(

Gość hamak1223
jeee .jakie kajaki.ja mam 173 i stope 38!!!!!!!!!!!!!!! niczego ci nie zazdroszcze,a raczej wspolczuje :/

Gość gość
W twoim rozmiarze jest na alegro ponad 40 tys aukcji, nie przesadzaj :D

Gość fvb  fvf
na necie w sklepach online jest wiele nawet na wyprzedażach te ktore nikt nie kupil za polowe ceny czyli rozmiar 36 i +40

Gość gość
anka rubik ma 179 i girę, która wygląda na 44, co jej nie przeszkadza chodzić ani w szpilkach ani balerinach. a jak uważasz, że 41 trudno kupić, to czas chyba wreszcie odkryć allegro i ogólnie internet, gdzie np moje 37 dawno wyprzedane, a twój rozmiar jest 80% taniej.

Gość gość
ja mam 40 i tylko w kozakach widac ze pletwa. normalnie kupuj buty ktore optycznie skracaja noge. poza tym mam chyba gorsza sytuacje bo jestem dosyc drobna i mam 165cm wzrostu a taka noga. u Ciebie to chyba nie najgorzej,pewnie przesadzasz.

Gość gość
ja nosze 42. Nie jest latwo ale w sklepach wysylkowych zawsze cos znajde. Chetnie nosze baleriny

Gość tak sobie wyobrażam.
ja mam 167 i numer buta 35 i też ciężko mi kupić buta. w dodatku chciałabym eleganckie, ale na bardzo niskiej szpilce. :(

ja mam 40 lub 41,w zależności od modelu buta ;) Nie kupuje na necie bo boje się,że będą za małe:P jak znajde jakieś buty na żywo,dobre rozmiarowo i ładne to biorę od razu :) Nie mam wyjścia :P

Mniejszy problem jest ze znalezieniem butów sportowych. W sieci jest masa takich sklepów, np. http://1but.pl/tag/buty,duze,rozmiary Bardziej codzienne czy wyjściowe buty też można znaleźć, ale nie jest łatwo. P.S. rozmiar 41 to jeszcze wcale nie jest aż taki duży

Gość gość
Szukaj niemieckich butow. Sporo juz tego znajdziesz. Rieker i Jana na przyklad. Są kolo 2-2,5 stówy, ale skórzane, ladne fasony i wygodne. W Poznaniu mam 4 takie sklepy i zawsze cos znajde,a mam 42

Gość gość
ecco ma na pewno buty w tym rozmiarze, clarks. Nie ma co narzekac :)

Gość gość
nie przesadzaj, ja zależnie od numeracji mam 40-41. i jakoś nie mam takiego problemu. ok, buty do biegania musiałam kupić w dziale męskim bo muszą być o pół rozmiaru większe, a mój to maks jaki sprzedawali ;D ale to tylko jeden taki epizod. przecież damskie buty spokojnie kupisz 41, prawie wszędzie, a nawet jak nie to allegro, ebay, dobrze Ci tu radza :)

Gość gość
To nie do końca tak... Autorka na sporo racji. Numeracja większości firm produkujących damskie obuwie kończy się na 40. A nawet jeśli jest jakieś 41, to oszukane, wypadające na faktyczne 40. Wy, które nie macie tego rozmiaru piszecie, ze dużych rozmiarów jest multum, bo...ich nie przymierzacie ;) radzę niemieckie marki. Dobre obuwie na parę sezonie. z polskimi bywa różnie, choć trafilam juz na super sandalki S-but'a, klapki tez jakieś nasze itp. Gorzej z pełnym obuwiem. Ale juz powoli da sie cos wyszukać ;)