Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

on wcale nie zajmuje sie moja cipka

Polecane posty

Gość gość

mam faceta, robie mu bardzo czesto loda, podoba mi sie sprawianei mu przyjemnosci, ale on nie zajmuje sie moimi doznaniami, nigdy nie dotyka moich miejsc intymnych czasem scisnie piers, nawet nie zdejmuje mi stanika, przez to coraz mniej jestem zadowolona z naszje relacji, jakl mowie mu o tym to sie obraza, ze to nieprawda i z eprzeciez sie stara;/;/

Gość On 25:)
Porozmawiajcie powaznie

Gość On 25:)
Porozmawiajcie powaznie

Musisz go wzruszyć emocjonalnie :P jeżdżąc mordą na Jego kuutasie nitz nie osiągniesz poza kolejnym jogurtem w otworze gębowym :O

Gość gość
ale on jest opiekunczy, wiem,ze mu zalezy, tak samo zawsze jest podniecony, ale nie dotyka mnie, nawet nie wsuwa mi reki w majtki nic, tak jakby to byl zakazany rewir;/

Gość gość
to Ty mu nie rob loda proste

Gość gość
Udany sex to dawanie i branie,on tylko bierze .Zastanów się czy taki sex ci odpowiada,ale z twoich wypowiedzi wynika ze nie.

Gość autorkaaA
nie odpowiada ale nie jest tak ze ja oczekuje zeby on w zamian mi cos robil tylko ja mu sprawiam przyjemnosc bo chce zeby i on i ja zebysmy byli szczesliwi, a niepokoi mnie to ze on nie stara sie mni sprawic przyjemnosc, czuje sie coraz mniej atrakcyjna;(

Gość gość
Moj tez zmienil zaiteresowanie moja myska ja musze mu loda zrobic nogi rozlorzycszparke przygotowac powbija mi pare razy sposci sie i koniec,ani sie nie zapyta czy myszka orgazm miala,nie pyta czy by jeszcze chciala,najwazniejsze u niego to ze jaja ma puste

gość-oooooooooo bbooooooooooooooooooooooossssssssheeeeeeeeeeeeeeeee z tymi jajami było cool :D:D:D

Gość gość
do tej wyzej,..............wow to musicie miec bardzo gleboki zwiazek, totale porozumienie dusz i w ogole magia serc. buahhahahahaa

Jest palantem egoistą.Dlaczego pozwalasz na to aby Cie poniżał??

Gość autorkaaa
poniewaz ja go kocham, jest mi ciezko ze zapomina o mnie i nawet rozpiecie tego stanika to nie jets duzo przeciez czy wlozenie choc na chwile reki w majtki, chociazby sprawqdzic czy ejstem podniecona;/;/;/;/

ehhh przestań mu robic dobrze ustami i wogóle się bzykac z nim na troche :D i daj mu do zrozumienia że czujesz się nie dopieszczona jeśli jest inteligętny zrozumie a jesli nie cóż bywa

Gość gość
Mam podobny problem. Jestem z nim od ponad 3 lat. Na początku wszystko było w miarę ok, a teraz od kilku miesięcy seksu nie ma prawie wcale. On nie próbuje mi dawać przyjemności, którą ja mu daję dosyć często. Tak jakby go to w ogóle nie kręciło. Po czasie miałam dosc, chciałam z nim porozmawiać, a teraz jest jeszcze gorzej, bo "on się stresuje po tym jak mu powiedziałam" i seksu ni ma wcale...

Gość gość
mam to samo, masturbacja zostala i irytacja na faceta;/

Gość gość
widzicie dziewczny ten swiat jest dziwny... ja (facet) mam podobnie ale odwrotnie:-/ moja dziewczyna nie robi mi dobrze ustami "bo nie" ale to bym zniosl, tylko ze ja uwielbiam ja piescic i robic minetke i niczego nie oczekuje w zamian a caly czas slysze " nie" pytam why?? "bo nie" :-/

Gość gość
Kiedyś człowiek uczył się na książkach, ale teraz w dobie internetu myślalem, ze będzie łatwiej. Widocznie faceci oglądają tylko trzy minutowe p***osy i wyciągają wiedzę potrzebną tylko dla siebie:P A jak "niechcący" zapomniałybyście zamknąć laptopa? Tak, aby z ciekawości przeczytał. Kurdę, jak to czytałem to nie wierzyłem, ale teraz spoglądając się za siebie, muszę poprawić to i owo. Bo przeczytałem wasze zwierzenia. A z tym ulżeniem ręką to nie wiem czy to dobre. Jest podniecenie, jest chęć! Lepiej go przetrzymać! Dłużej poczeka, lepszy, przyjemniejszy strzał. Jesteście co niektóre bierne to po co się starać? Może mniejszym wstydem będzie pokierowanie jego ręką, głową? Ja tak lubię. Wtedy czuję się potrzebny bardziej, anie tak ogólnikowo, jestem twoja! OK. na trzy minuty i spadaj do kuchni;) Kiedys zapomniałem o kwiatach, zrobiła mi awanturę, byłem zły na nią i się pokłóciliśmy. Ale teraz wolę pamiętać niż się kłócić. Jestem jej za to wdzięczny, że mówi co chce. Ale i tak muszę się poprawić w zabawie tymi klockami;) Dzięki temu, że przeczytałem:)