Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GreenScreen

Dobra, szybka i tania pizza :)

Polecane posty

Gość GreenScreen

Chciałabym wam przedstawić stronę pizzaportal. link do portalu: tiny.cc/16s9zw - link skrócony, ponieważ był długi :) Zacznijmy co to za strona. W skrócie pizzaportal to firma pośrednia, wyszukująca restauracje w twoim okręgu miasta, wsi. Sama nie jestem przekonana do tego typu firm, ale zaryzykowałam. Na początku poprosiła mnie o wpisanie miasta i ulicy. Ku mojemu zdziwieniu ukazało mi coś koło 107 restauracji ! Byłam zaskoczona, że jest tyle restauracji wokół mej ulicy. Plusem tego jest, że można zobaczyć menu firmy i czy dowożą. Samo menu zostało wykonane w sposób dokonały[wybór sosów, wielkości, ceny, czy dodatków]. Ceny same też są przystępne ! Płatności można realizować przez internet(Przelew) jak i gotówką. Samym może minusem jest dowóz do 45 min, ale powyżej 60 min dostawy zwracają koszty i pizzę za darmo :) Często są happy hours czyli pizzy w bardzo niskich cenach dla ograniczonej ilości osób. Minusów się jakiś nie dopatrzyłam. Zamawiam już u nich ponad 12 raz i jestem zadowolona :jupi: Polecam wam wszystkim :] Link do portalu: tiny.cc/16s9zw - link skrócony, ponieważ był długi :) Czekam na wasze odpowiedzi :) "Czy zamawialiście pizzę przez internet ?"

Gość Braveass
Jeśli zamawiacie na pizzaportal.pl to w dniach 8-11 sierpnia dostępny jest kod zniżkowy 10 zł rabatu przy zamówieniu pow. 25 zł. Generalnie niezła zniżka. Więcej na stronie: http://www.shop4free.pl

Gość gość
Nie ma po co zamawiać skoro samemu w prosty sposób można przyrządzić pyszną pizze. Ciekawe przepisy można znaleźć tu http://undergroundpizza.pl