Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelika223

Mój kolega chyba jest wampirem...

Polecane posty

Gość angelika223

poważnie mówie

Gość angelika223
wierzycie w wampiry ? on ma 30 lat żadnych zmarszczek nawet mimicznych, nigdy nie jeździ z nami na plaże czy nad jezioro unika słońca wychodzi tylko wieczorem z domu, a tak przebywa w pomieszczeniach no i teraz coś mówi, że chyba wyjedzie za granice na stałe co myślicie ?

Gość ja to ja normalnie tak
Po czym to stwierdzasz? Podkrada Ci zużyte podpaski?

Gość gość
moze na cos choruje a tobie działa juz wyobraznia

Gość angelika223
do tego mimo że nie ćwiczy ma świetną kondycję ostatnio umówiliśmy sie na wspólne bieganie wieczorem i on wcale sie nie męczył poprostu szok, ja biegam regularnie co 2 dzień a on nie i ja sie męczyłam a on nic poważnie ! w dodatku on nie miał chyba nigdy dziewczyny dziwne co ?

Gość gość
Ta,z tego wynika,że ja też wampirem jestem :P Mam 25 lat,wyglądam chyba na 16,bo ciągle mnie o dowód pytają jak chcę kupić papierosy czy wejść do jakiegoś klubu:) do tego unikam słońca,bo mam uczulenie i jestem strasznie blada :P

Gość gość
Prosty test na wampira dajesz wyciąg ze sfermentowanego ananasa jeśli wypije i się nie porzyga to jest wamirem http://cur.lv/1dn68

Gość gość
przychodzą dwa wampiry do baru - ćwiartkę świeżej krwi - zamawia pierwszy - dla mnie zużyty tampon i szklankę wrzątku mówi drugi - jestem zmęczony, dziś tylko herbatkę