Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczony dżony

Moja dziewczyna nie chce iść ze mną na ślub

Polecane posty

Gość zrozpaczony dżony

Witam wszystkich! Jestem z moją dziewczyną już 4 miesiąc, dostałem zaproszenie na ślub do najbliższej rodziny (nie wypada nie iść), a moja dziewczyna nie chce ze mną iść. Kilka miesięcy wcześniej mówiłem jej, że będzie to wesele, wtedy powiedziała, że okej, a teraz mówi, ze wtedy nie chciała wyjść na dziwną... Jej argumenty to: nie znam ludzi, nie lubię takich imprez, bo nie, nie będę Ci potrzebna do szczęścia, chcesz przedobrzyć, sukienkę ma, więc to nie problem. Powiedziała mi, że nawet mi kogoś znajdzie.... Co Wy na to? Stoczyliśmy na ten temat wiele wojen. Powiedziała nie i koniec kropka...

Gość dżony kalesony
szalony dżony który nie potrzebuje żony bo jest super nawalony i będzie kradł welony nowej żony....

Gość gość
nie ma ochoty poznawać rodziny chłopaka po tak krótkim czasie tylko dlatego że nadarzył się ślub po prostu jest na to za wcześnie, przyjdzie na to odpowiedni czas

Gość Ona222222
ach moim zdaniem bedzie tego żałowała, przez pojscie na wesele ze swoim chłopakiem to nie zobowiazuje sie z nim być do konca życia przeciez. ale ja wiem coś na ten temat sama mam chłopaka który niechetnie podchodzi do niektórych spraw zabawowych i dla mnie to niezrozumiałe. W każdym razie, moim zdaniem jeśli nie chce isc, nie zmusisz jej a jak sama proponuje Ci zebys poszedł z kimś innym , skorzystaj z tego i baw sie dobrze, a dziewczyna zobaczy ile straciła.

Gość gość
też nie lubie spotkań z rodziną mojego chłopaka. a to dlatego, że jego mama jest strasznie fałszywa, w towarzystwie innych osób jest sztucznie miła, a tak to bardzo brzydko o mnie mówi. nie raz grzebała mi w rzeczach. nie lubię się oszukiwać i udawać jak to jest dobrze między nami, skoro tak nie jest. dużo by o tej sytuacji pisać. bardzo się wtrąca do naszego życia. więc może coś z Twoja rodziną jest nie tak? może doświadczyła wcześniej jakiś przykrości?

Gość gość
ja też z tych nie chodzących na wesela, rozumiem ją.

Gość gość
To jak chce niech znajdzie inną, może być ciekawie

Gość gość
jeśli nie chce pójść to jej nie zmuszaj.. rozumiem ją doskonale i na samą myśl o weselu zbiera mi się na mdłości.. bardzo, ale to bardzo nie cierpię wesel :)

Gość gość
Zachowuje się jak idiotka. A jak pójdziesz z koleżanką to co, nie za wcześnie na poznawanie rodziny? Laska po prostu ma coś z głową i tyle.