Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham_piwo

Alkoholicy łączmy się !! ;)

Polecane posty

Gość kocham_piwo

Tak wy pijący i bijący swoje dzieci,żony, matki. Przechlewacie pieniądze a dzieci głodują, robicie z siebie śmieci , doprowadzacie sie do ruiny , szczacie pod siebie a może nawet na siebie po spodniach. Jesteście wstydem dla waszych rodzin. Gdzie byliscie jak wasze dzieci dorastały lub rodzina miała problem. Pijecie po piwnicach lub na klatkach schodowych coraz to tańsze piwa lub wina. Każdą wypłatę przeliczacie na piwo i nigdy nie żałujecie pieniędzy na alkohol bo według was były dobrze zainwestowane.Z każdym kumplem spotykacie się tylko na picie , w ogóle całe życie toczy się wokół picia a później po pijaku wygadujecie swoje żale nie dając żyć innym. Dobra to był żart. Kto dziś pije piwko ?

Gość ja dzis szampanka
;)

Gość ja dzis szampanka
nikt nie cierpi, nie mam dzieci;)

Gość ja dzis szampanka
po drugie, co tu tak serio:D

Gość gość
będzie kac?

Gość Kamilowww
Czasem mam kaca jak PZPR Sorry, wczoraj znowu n******em się W ryju kapeć, dynia szarpie mnie Zamuła, gorąco, rzygać mi się chce Siem, jestem Mej, jestem alkoholik Poza tym raper co blanty woli Wczoraj kielony i kilka buchów Zbudziłem się w sztanach, widać nie mogłem zdjąć ciuchów Śmigałem do szóstej, opróżniałem szkło Zbożowa, Ziemniaki, Ruda, szybko mi szło Nieważne, ważne, że jest bomba i wow I teraz nie nadążam i zdążam na dno Widziałem dno niejednej flaszki Laski, plastik, stuff i oklaski Tak to jest, od dziś nie pije man Postanowienia to gówno prawda plan Bo dziś mnie, tak jak ciebie też męczy kac Mówisz sobie, nie będziesz więcej chlać Nie martw się, nie jesteś sam, jest więcej nas I pewnie znowu dziś upijemy się K***a mać, ale łeb mnie boli Ja jebie, ale żem się wczoraj nap*******ł Cienka linia, Ninja n******y znów jak świnia Miała być ćwiara, w******em k***a litra Co ja wczoraj robiłem, aż nie chce mi się wierzyć Gdy kac męczy tylko wiadro daje mi przeżyć Pocę się jak dziwka, wiesz, alkohol paruje Całą butelkę wody w******em duchem Coś jak nie chce mi się nic, coś jak nie chce mi się żyć Coś jak nie chce więcej pić, k******o daleko od git jest Jest nieciekawie, były już trzy pawie Może będzie trochę lepiej jak coś przypalę Wczoraj na przypale Balsam wyniosłem na lewo Dziś wyglądam jak lump, co dzień zaczynam nalewą Zawsze na trzeźwiaka postanowień multum A wieczorem z flaszką znów siedzę na murku Bo dziś mnie, tak jak ciebie też męczy kac Mówisz sobie, nie będziesz więcej chlać Nie martw się, nie jesteś sam, jest więcej nas I pewnie znowu dziś upijemy się

Gość gość
kiedy ost piliscie piwo?