Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sex z innym facetem niz partner? czemu mnie tak kreci, przeciez moj

Polecane posty

Gość gość

partner robi to dobrze, ma dosyc duzego.. eh ;/

Gość gość
bo odzywa się w tobie gen koorestwa, który ma w sobie prawie każda kobieta

Gość gość
głupiś :P

Gość aron
Niemy w tym nic złego,że Cię to kręci.Wszystko zależy od tego czego oczekujesz.Jak chcesz to robić,to rób to dyskretnie i miłych relacji.A jak nie chcesz tego robić,pomimo że Cię to kręci to musisz poszukać innych wartości,Które pozwolą Ci z tym żyć.

Gość gość
Mam partnerkę,ale zawsze mi w głowie siedzi bym się mógł pokochać z nową kobietą.Uczucie jest uczuciem,ale fizycznie potrzebuję więcej.

Gość tak sobie wyobrażam.
naprawdę? ja z kolei wychodzę z założenia, że żaden inny facet niż mój na takie rzeczy ze mną nie zasługuje. mój facet jest niezły w te rzeczy więc jedyne czego mi brakuje to tego, żeby seks był częściej. a myśl że z innym przyprawia mnie o mdłości.

Gość Sztywniaczek
Owoc zakazany lepiej smakuje :)

Gość gość
obyście się nie porzygali tymi zakazanymi owocami

Gość gość
Lepszy mistrz .Lepiej to wykonuje.

Gość gość
każdego kreci. Ale jak chcesz to zrobić najpierw zerwij z chłopakiem . Bo możesz podeptac wszystko co on ma wartościowego w głowie. Troche odpowiedzialności. Życie nie polega na tym aby brać a dawać . Nie niszczyć a budować. Buduj relacje z chłopakiem opowiedz mu o tym ...

Gość gość
Bardzo dlugo nad tym sie zastanawialam zdradzic nie chcialam, z jakim to sprobowac,caly lancuch mysli mialam.Gdy maz wyjechal na pare miesiecy do pracy za granice to decyzja zapadla.Umuwilam sie na kawe z facetem ktory mnie juz dawno interesowal a ja jego jeszcze dluzej.Nie wiem co to za kawa byla ze jeszcze na tym spotkaniu razem z nim w lozku bylam.i oczy mi otworzyl ze moj partner mnie nie zadawala bo nigdy tyle roskoszy nie przezylam i tak moje cialo nie drzalo jak w czasie tego zblizenia,Nie myslalam ze ktos inny moze mnie tak dowartosciowic ze z kims innym moge az tyle roskoszy przezyc.Do dzisiaj tej decyzji nie zaluje, i kawe pije czasami i przystojnymi facetami, i dyskretnymi

Gość gość
Do pani powyżej . A twój maz w tym czasie opłaca młode panienki i niw chce cię juz dymac. Haha oliwa sprawiedliwa

Gość aron
I tak trzymaj.Dyskrecja to podstawa.W końcu życie odwiedzamy tylko raz i szkoda odmawiać sobie przyjemności,a za 20lat będziemy żałować tego co żeśmy nie zrobili,a mogliśmy.

Gość aron
czego oczy nie widzą tego sercu nie żal.

Gość Sztywniaczek
Racja ! Życie układa nam scenariusz i powinniśmy z niego korzystać ile się da.Jestem za :)