Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czego się boicie?

Polecane posty

Gość gość

Kiedyś gdy byłam jeszcze dzieckiem wracałam do domu była to wieczorna pora 18 może 19. Nie pamiętam dokładnie. W każdym razie weszłam do klatki i miałam iść na górę gdy z piwnicy wydobył się śmiech. Taki jakby śmiech paskudnie śmiejącej się czarownicy. Wystraszyłam się i uciekłam do domu ... Od tamtej pory nie lubię chodzić do piwnicy, żadnej! I mimo iż mam już 27 lat nadal się boję piwnic i ciemności. Nawet zapalone światło nie daje nic tyle że ciut mi lepiej. Czasem mam wrażenie że gdypatrzę dalej w ciemność mam wrażenie momentami jakby coś tam było. Macie mieliście tak? Czy da się to przezwyciężyć? Będę podpisywać się pod postami ED27

Gość zwyciezca jest sam
Boze chron mnie od przyjaciol, z wrogami sam sobie poradze :classic_cool:

Gość prawictwo pospolite125
ojcostwa cierpienia chorób

Gość gość
hahaha dobra jestes;-) uwazaj zeby baba jaga cie nie zjadla:-P zart ja chyba niczego sie nie boje

Gość gość
Ojcostwa? Możesz coś więcej napisać? Co do autorki wyżej. Znajdzie się i coś na ciebie bo każdy normalny człowiek się czegoś boi. Może to co mnie spotkało jest głupie. Tylko o czymś zapomniałaś bądź nie potrafisz czytać ze zrozumieniem ED27

Gość gość
ja to rozumiem. pamiętam jak byłam z dzieckiem to bałam sie iść na strych bo mieliśmy tam taka stara debowa szafę i właśnie żebym tam bez potrzeby nie chodziła to rodzice mnie nastraszyli. co prawda przeszło mi ale miałam wtedy coś koło 15-16lat i właśnie mama mnie zabrała żebym jej pomogla zrobić porządki. do dzisiaj mam taki dziwny lęk przed pijanymi ludźmi. miałam kiedyś z takimi doczynienia i często miewalam sny związane z alkoholem, pijakami, budziłam sie zaplakana, zalana potem. teraz nie zdarza sie to już tak często jak kiedyś ale mimo wszystko ten dziwny lęk pozostał.

Gość gość
Jedno się tyczy wydarzenia sprzed lat drugie że od tamtej pory boję się piwnic i ciemności. Nie wierze w baba jagg. Ktoś mógł być w piwnicy czy coś i akurat taki dźwięk się wydobył. Łatwo jest wystraszyć dziecko itd. Ale gorzej gdy mimo upływu lat człowiek nadal się boi. Mi po tym wydarzeniu został strach przed piwnicami i ciemnością a nie wiedźmami ED27

Gość gość
a co do twojego pytania czy wiedzę coś w ciemności czasem. jak miałam8 lat zmarł mój ukochany wujek. wtedy często widzialam jego twarz... teraz to minęło.

Gość gość
Autorko również się boję pijaków. Takich omijam. Czasem rodzice przesądzają ze straszeniem dzieci ED27

Gość gość
Ja jako dziecko wracając ze szkoły przechodzilam zawsze koło ruin starego budynku i kiedyś za kawałkiem rozwalajacej się ściany widziałam rękę tak jakby w białej rekawiczce,która mnie woła do siebie,od razu uciekłem stamtąd i poprosiłam koleżankę,żeby mnie odprowadzila,jak szlysmy już tego nie było.

Gość gość
Duchy .. To mógłby być kolejny temat. Ja nigdy nic podobnego nie widziałam. Jedynie moja ś.p prababcia kobietę w progu drzwi ubraną na czarno tzw czarna wdowa. Także ś.p pradziadek przed śmierciął patrząc w sufit mówił on przyszedł. I mój facet widział mego ww pradziadka to było wieczorem po szedł do wc i widział go w drzwiach mówił że patrzył na niego że był zły. Choć mego pradziadka nigdy nie poznał widział go tylko na zdięciu ED27

Gość gość
Duchy .. To mógłby być kolejny temat. Ja nigdy nic podobnego nie widziałam. Jedynie moja ś.p prababcia kobietę w progu drzwi ubraną na czarno tzw czarna wdowa. Także ś.p pradziadek przed śmierciął patrząc w sufit mówił on przyszedł. I mój facet widział mego ww pradziadka to było wieczorem po szedł do wc i widział go w drzwiach mówił że patrzył na niego że był zły. Choć mego pradziadka nigdy nie poznał widział go tylko na zdięciu ED27

ja sie boje siedzieć na muszli klozetowej.. Zawsze wydaje mi sie ze z rur wyjdzie szczur i odgryzie mi jądra

Gość gość
Duchy. Miał ktoś z was bądź waszych bliskich do czynienia z nimi itp? Moja prababcia zmarła prawie 2 lata temu. Jej duch przez mies straszył w jej pokoju. Stukanie szuranie itd. Dawała się nam we znaki (mi i mojemu chłopakowi. Córka była mała i o dziwo spała dobrze). Mój facet budził się nocami a ja ze strachu wychodziłam o 1 w nocy z psem i wracałam o 4 5. Czasem siedziałam w prababci pokoju aby tylko nie dać jej straszyć. Przy zapalonym tv. Modlitwy świece. Nic nie pomagało. Po mies przestała a ja próbowałam przestać się bać. Po czasie zdieliśmy drzwi od naszego pokoju i dzięki temu z czasem strach mnie opuścił ED27

kiedys ogladalem program na discovery , gdzie podawali , iz w Nowym Yorku zyje wiecej szczurów niż ludzi

Gość gość
Przydało by się na forum coś w stylu KafeHumor. Rozum to widzę że ci już zjadły szczury widać jądra nie smakowały ED27

Gość gość
Wolały zjeść Twój rozum niż jądra. To żadna nowość że tam więcej szczurów ED27

Gość gość
Temat jest o tym czego kto się boi kogo obchodzą szczury na you tobe? Boisz się ich a może to twoje hobby? ED27