Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

papssi85

kuchnia marzeń

Polecane posty

Słuchajcie, czy możecie polecić kogoś z Łodzi, bądź okolic Łodzi, kto może nie do końca na co dzień ale np. dorywczo albo z pasji zajmuje się aranżacją wnętrz ?? przede mną remont kuchni ale totalny brak pomysłu...Dziś jest tyle możliwości, sklepy tak wiele na oferują ale moja głowa nie stworzyła jeszcze żadnej wizji....Tak by chciała żeby ktoś pomógł....Oczywiście mogę wezwać ,,fachowca'' ale obawiam się kosztów...np., 100 zł/m kw.

Gość gość
kuchnie robi sie na lata, wiec czasami lepiej wziąć porezadną firmę, co byc miec pewnosc co do jakosci. taka "markowa" kuchnia bedzie sie swietnie prezentpwac przez lata. A o Atlas Kuchnie slyszalam, kolezanka ma sliczną zabudowę od nich.

Gość gość
Aranżacja kuchni to trudna sprawa, sama długo zastanawiałam się nad tym jakie meble wybrać, jaki blat będzie do niej pasować. W końcu kupiłam blat u nich http://granimex.pl/ i jasne lakierowane meble i byłam bardzo zadowolona.

Gość gość
Ja chcesz miec kuchnie marzen to zamów ją z firmą www.siemieniako.pl . U mnie robili kuchnie stylu angielskim cudeńko :)

Gość gość
Ja zamawiałam kuchnie na wymiar z firmy www.meblestasiak.com . Bardzo ładne i solidne meble nam zrobili. Teraz cały czas siedzimy w kuchni.

Gość gość
A co sądzicie o betonie architektonicznym w kuchni ? My zrobiliśmy taką dekorację z pomocą firmy która specjalizuję się w betonie architektonicznym www.btb-radzymin.pl.

Gość gość
Bardzo dobre rozwiązanie. Jestem na etapie remontu kuchni z prl -owskiego wystroju na bardzo nowoczesny. Myślę nad takim rozwiązaniem jak beton architektoniczny.

Gość gość
Mi się podobają typowe kuchnie zimne i nowoczesne. Najbardziej stawiałam bym w mojej nowej kuchni na elementy z betonu architektonicznego .

Od zawsze moją kuchnią marzeń była kuchnia urządzona w stylu skandynawskim i udało się :) Mam bardzo podobną kuchnię jak ta tutaj - https://www.maxkuchnie.pl/galeria/kuchnia-w-domu/studio-vigo-chrzanow-kuchnia-skandynawska-90,129.html, z resztą to ta sama firma robiła moją kuchnię (rzeszowski oddział Max Kuchnie). Mam białe meble kuchenne, z drewnianymi elementami i białymi sprzętami AGD. Do tego wspólnie dobraliśmy drewniany stół i krzesła, bo u nas kuchnia połączona jest z jadalnią :)

Gość gość
Moją kuchnię marzeń urządziłam razem z www.toce.pl/portfolio-item/styl-laczony. Bardzo przypadł mi do gustu ten styl i efekt jest zniewalający. Obsługa firmy przemiła, konkretna i rzeczowa.

Gość gość
Jeśli ktoś poszukiwałby firmy w Tychach, to z całą odpowiedzialnością mogę polecić www.artmebel.info.pl. Zaprojektowali u mnie piękne mebelki kuchenne. Teraz w swojej kuchni czuję się jak w moim małym królestwie. Ceny mają nie wywindowane, a jakość wykonania bardzo wysoką.

Gość gość
Jeżeli chcesz mieć kuchnie nowoczesną to warto zajrzeć na tą stronę www.btb-radzymin.pl i zobaczyć jak ładnie wygląda w kuchni elementy z betony architektonicznego.

Gość gość
Najbardziej nowoczesny wystrój, to beton, beton , jeszcze raz beton i kuchenka elektryczna jednopalnikowa. Zlewu teraz się nie montuje , bo i tak żarcie na mieście, a jest tak jak w starej fabryce, beton i beton