Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceet34

Pracuję w kostnicy. Żadna mnie nie chce.

Polecane posty

Gość Elizka28
Sylwia tak ;-) 22 jest za głupi na taki wątek :-D

Gość gość
chciałeś mieć 400 postów i masz, więc osięgnąłeś cecccccccccccccccccccccc!!!!!!!!!

Gość gość
To przestań idiotko mu nabijać kolejne! Dajcie se siana, nie piszcie już to temat sam "zdechnie" ale NIEEEE, wy jak te głupie krowy dalej w bagno leziecie...

Gość gość
22 nie jest głupi, to znany niebieski nick i ten topik jest jego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111

Gość gość
otulona on wartościowy? możesz to rozwinąć? bo jak dla mnie to jest po prostu niegłupi facet, bo widać łeb to on ma, ale nic po za tym a tak po za tym to nie wiem czy wiecie ale pijak 22 lata to nie jest PRZEMEK, to są dwaj różni kolesie

Cholera jasna, mam usterki z internetem :O Zaraz przeczytam wszystko i odpiszę.

Ostatnio sporo czytam o pracy nad sobą, duchowości i każda istota na ziemi jest tak samo ważna, wartościowa, bezpieczna i kochana w sensie duchowym, bo wszyscy jesteśmy dziećmi Boga, który jest Miłością. No, chyba, że ktoś jest ateistą, to wyśmieje takie podejście;)

Gość z 18:17 Wystraszysz mi Twoimi pytaniami wrażliwe kobietki :D:D Mycie to bardzo prosta sprawa. Wygląda podobnie do mycia żywego człowieka. Masz stół, klienta, wodę, środki do dezynfekcji, gąbki, ręczniki itp. akcesoria. Balsamacja jest nieco bardziej skomplikowana. W tym wypadku przebieg tego procesu zależy w dużej mierze od przyczyn śmierci denata. To co robi się u wszystkich to wstrzyknięcie specjalnej substancji, która definitywnie eliminuje żyjątka, które sprzyjają rozkładaniu się ciała. była studentka z Warszawy Ah ci ludzie... Pozjadali mózgi... Również ciepło pozdrawiam i życzę szczęścia :) Sylwuska :):) Miło mi :) pijak 22 lata Widzę, że nie odpuszczasz. Mam nadzieję, że w życiu też tak twardo trzymasz przy swoim :)

Gość gość
Jasne usterki z internetem :D na google przeszukuje co i jak bo nie wie :D hahaha. Mam nosa do ludzi i mówię wam że to prowo :) Co za pelikany z was.

otulona marzeniem "Ostatnio sporo czytam o pracy nad sobą, duchowości i każda istota na ziemi jest tak samo ważna, wartościowa, bezpieczna i kochana w sensie duchowym, bo wszyscy jesteśmy dziećmi Boga, który jest Miłością. No, chyba, że ktoś jest ateistą, to wyśmieje takie podejście" To intrygujące. Nadaje jakiś sens życiu. Też żyję w przekonaniu, że każdy urodził się po coś i jest dla niego jakiś plan.

pijak 22 lata A jeszcze takie pytanie mam. Masz problem z alkoholizmem, ale nie miałeś nigdy do czynienia z prosektorium? To dziwne z punktu widzenia sporej ilości ludzi tu na forum :D

Gość kobietka30prawnik
Hej, chcę tylko powiedzieć, że mnie osobiscie to by nie przeraziło. Wręcz przeciwnie, uważam, że twoja praca może być bardzo ciekawa, sama kiedyś orientowałam się w kursach i możliwościach pracy jako laborant sekcyjny. Martwych boją się tylko głupcy.

Gość gościówa34
pijak 22 lata,jak napiszesz z niebieskiego nicku faceet34 że to ty. to wtedy ci uwierze i pogratuluje:)umiesz tak?

Arti, o tym właśnie pisze autorka w tej książce o kodach podświadomości, ludzie w większości cywilizacji nie zdają sobie z tego sprawy, nie lubią siebie samych, stąd tyle cierpienia, depresji, nerwic, to wszystko jest bardzo ciekawe! Pijaku, nawet gdybym się nabrała na prowo, to nie przejęłabym sie tym za bardzo, co to takiego? Nic bardzo ważnego, są o wiele ważniejsze sprawy niż to, że ktoś mnie nabrał, bo zapewne nie kocha siebie, nie wie, że sam w sobie jest ważny i chciał się w ten sposób dowartościować. Raczej współczuję takiej osobie niż się złoszczę❤️

kobietka30prawnik Nie nazwałbym ich głupimi. Przecież to naturalne, że boją się czegoś czego nie znają. Nigdy nie mieli z tym do czynienia osobiście, więc wyłapują tylko minusy tej pracy. Przywykłem do tego.

Gość gość
Ooo jak mówił tak robi Wrócił jako facet34 i sam sobie odpowiada na "zarzuty" pijaka czyli samego siebie Ha Ha a wy to idiotki łykacie! I faktycznie zaraz styl pisania zmienił, szarmancja powróciła, milutki no i to słownictwo i wywody filozoficzne: "To intrygujące. Nadaje jakiś sens życiu. Też żyję w przekonaniu, że każdy urodził się po coś i jest dla niego jakiś plan." A teraz nawet taktyke zmienił czyli robie odwrotnie, teraz jako facet34 pyta o coś pijaka, a wczesniej robił odwrotnie Ha Ha Ha :D Ja piertole jakim trzeba być naiwnym zeby dać się podpuszczać temu skądinąd cwanemu 22letniemu szczeniakowi No ale cóż idiotów nie sieją, sami rosną... Łykajcie dalej bajerke jak pelikany hehe (ktoś tu juz napisał o tych pelikanach, spodobało mi się nawet :D) Ja już pieprze ten temat, nie będe dawała pożywki temu pijaczkowi, nie będe jego zabawką, nie mam zamiaru brać dłuzej udziału w tej grze Baw się dalej pijaczyno i nie zdradź się... Bo tu ci każdy na palce patrzy... ŻEGNAM

otulona marzeniem KONIECZNIE jutro po pracy zajrzę do księgarni i zapytam. :)

Gość gość
piszcie dalej, wieczne dziewice !, nabijajcie posty idiocie 22 lata, pisał. że musi mieć w tym prowo co najmniej 400 potów i udało mu sie, idiotki !

Gość gość
gościówa34 pijak 22 lata,jak napiszesz z niebieskiego nicku faceet34 że to ty. to wtedy ci uwierze i pogratulujeusmiech.gif umiesz tak? Ale ty jestes naiwna kobieto, zresztą poczytaj moze posty tego pijaka to odpowiedz sama się nasunie, zresztą jak byk jasno odpowiedział... Na tym jego zabawa polega abyście sie nie kapnęły, ze facet to pijak a pijak to facet... Z jednej strony sam się demaskuje pisząc jako piajk ze to prowo, ale z drugiej strony jako facet udaje ze nic o tym nie wie, ze wszystko jest w porządku i ze wogóle nie zna tego pijaka i dalej ma z was salwy śmiechu :D Gdyby miał tak ostatecznie się przyznać to sam zepsułby sobie zabawe, nie myślisz?? A taki głupi to on nie jest, by tak to zakończyć, woli dalej sie rajcować tym jak dajecie sie podpuszczać he he

Koniecznie, koniecznie, koniecznie, takie książki powinny być obowiązkowymi lekturami w szkołach! Do tego pozytywne myślenie trzeba ćwiczyć:)

Ale Wy upierdliwi jesteście :D Tak się zastanawiam i podejrzewam, że pijak 22 lata pisze z nicków tymczasowych, żeby narobić tu bałaganu. Ja nie potrafię pojąć tej dziwnej, nieuzasadnionej nienawiści wobec mnie i mojego tematu. Piekli się tak, bo aż tyle osób się wypowiada? On na pewno ma te 22 lata?

Ktoś, kto nabiera się na prowo nie jest idiotą, bez przesady:) Eeeeee tam, ryzyk-fizyk, przyjemnie się pisze, więc i tak prawie na jedno wychodzi:P

otulona marzeniem No raczej nigdy nie zostaną obowiązkowymi lekturami w szkołach. Świat w dzisiejszych czasach jest pokazywany z najgorszej strony i tak zostanie, bo to przynosi o wiele więcej zysków. Nieszczęśliwy człowiek więcej kupuje, żeby się samodzielnie zrekompensować. Taki to juz biznes :O

otulona marzeniem "Eeeeee tam, ryzyk-fizyk, przyjemnie się pisze, więc i tak prawie na jedno wychodzi" Zaczynasz wątpić w prawdomówność moich słów? :)

Gość gość
No proszę i faktycznie potrafi mądrze, inteligentnie opowiadać cwaniaczek. Nie śledziłam co prawda wszsytkich 500 postów od początku, tylko od momentu ujawnienia o prowokacji i troche wczesniej. Chciałam się włączyć do dyskusji, ale z panem pijaczyną nie mam zamiaru dyskutować

Gość gość
Bo to urodzony kłamca.

To prawda, oooch, duuuuużo by pisać. Wiesz, tak naprawdę każdy jest kowalem swojego losu. Sięgnęłam takiej rozpaczy, tyle lat bólu, okaleczenia się, nienawiści do siebie, życia, wszystkiego, że desperacja zmusiła mnie do szukania jakiegoś rozwiązania. Byłam skierowana do psychiatry, ale nie poszłam, dałam sobie jeszcze szansę do pracy nad sobą bez leków. Warto czytać, szukać, pracować nad sobą i dążyć do szczęścia, moim zdaniem to tak naprawdę główny cel nas wszystkich, tylko nie każdy o tym wie i cierpi.

Gość gość
Arturze jaki był Twoj dom rodzinny??masz siostry,braci?

Nie gniewaj się, chciałam dać znać Pijakowi, że kiedy ktoś się nawet nabiera na prowo, to nie znaczy, że jest skończonym kretynem, a Pijak kimś lepszym od tego nabranego. To znowu mechanizm z książki. No cóż, przyznaję, że troszkę, ale naprawdę troszkę zwątpiłam, bo zaglądam na to forum od wielu lat i duuuuużo było podszywów, prowo itp. Ale gdyby ktoś mnie zapytał konkretnie o zdanie - prawda czy prowo, to byłabym po stronie, że prawda.