Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceet34

Pracuję w kostnicy. Żadna mnie nie chce.

Polecane posty

Gość gość
I tak jeden drugiego ośmiesza, ci co są za tym że to prowo plują jadem na tych co nadal wierzą w prawdziwość tematu i na odwrót... I tym o to sposobem nabijacie kolejne posty Lejtcie się, wyzywajcie spierajcie => NABIJAJCIE POSTY O to przecież pijakowi chodzi, by mieć ich jak najwięcej...

Gość gość
widzicie ze idzie w zaparte i olewa ją to coś musi byc na rzeczy a wy dalej swoje??

Gość gość
tak,obiadek zrobiny, dzieciątko śpi, to ja też idę się położyć,zanim mój miś nie wróci z pracy :),muszę się wam do czegoś przyznać, chciało mi się dziś sexu,ale tak bardzo bardzo, zrobiłam to z wibratorem, mój o tym wie, czasem tak się bawie,bo rzadko jest w domku heehe,ale wyznanie, to lece pa

Ja nie wiem o czym wy w ogóle mówicie. Co to niby za babsztyl jest? Ona Hooja mnie może znać, pierdzieli farmazony jak naćpana, tyle w temacie AHA, ZMIENIŁEM NICK bo mnie wkurza jeden podszywacz, zaraz z niego coś napisze nowy to: pijak22lata

Gość LuizaK
:) Autorze gdybys chcial porozmawiac.Podaje nr.GG. 44156183

Gość gość
No właśnie a co to za kobieta o której mówicie? że niby zna autora (pijaka/faceta)? Ciekawa jestem :)

A załóżcie, że to nie prowo, niby jak Faceet34 miałby udowodnić, że to wszystko prawda? Tak, jak ktoś pisał wcześniej, on ma związane ręce, bo każdy może sobie napisać, że to jego działo. Poza tym, czy to naprawdę taka życiowa sprawa, że budzi tyle emocji? Mi tam się fajnie pisze o życiu, książkach itp., nie przejmuję się za bardzo tym całym prowo, chodzi o kontakt z danym człowiekiem🖐️

Gość Elizka28
pijak spadaj stąd ;P

Gość gość
sęk w tym że on pisze po to zeby sie z was ponabijać

Gość gość
Do dziewczyny która zna autora -- no właśnie powiedz kim on jest i przedstaw sie żeby być wiarygodną

Gość gość
autora nikt nie zna a pijaka chyba ktoś, ale to nie jego wątek chciałby...

Gość gość
jakaś dziewczyna pisała ze zna autora

Gość gość
to niech sie wylegitymuje bo tak to kazdy moze pisac ..

Tak czytam, czytam i ze śmiechu nie moge :D :D :D :D Ale co tam posprzeczajcie sie jeszcze ten gość z "2013-07-20 14:42:59" ciepło, ciepło :)

chodzi o to nabijanie postów :) bo tam są dwa posty z tej samej minuty :D przypomniam że chciałem mieć TYLKO 400 postów... :D

Gość gość
otulonamarzeniem lubi sciemy :D mi sie w takim temacie nawet by nie chcialo udzielac skoro ktos sobie robi jajca :D pozdro

Gość gość
panna która go wydała to z pewnością nie bez powodu🖐️

Gość gość
Dzieci macie wakacje......:D....Pobawcie sie pod domem,a nie dzien przed komputerem.To niezdrowe.Spytajcie mamy.

Gość gość
cała kafeteria to ściema a tak fajnych wątków jak ten to na palcach jednej ręki liczyć... nawet jak prowo ;))

Gość gość
jakby kobieta byla autorka watku to z pewnością nikt by sie tak nie napalałół

Gość gość
pierwszym i raczej bardzo dobrze zauwazalnym sygnalem, ze to jednak prowo jest to w jaki sposob jest napisany tytul :) skoro to taki inteligentny i uprzejmy facet to dlaczego napisal "zadna mnie nie chce" ?? chyba powinien to ujac lekko inaczej :) ale pijak22 nie wiedzial, ze prowo pojdzie w takim "kulturalnym" kierunku wiec nie zwracal na to uwagi i napisal o kobietach w taki sposob:) teraz to pelna kultuuurka itp bo widzi, ze to kupujecie :D durne naiwne kafeterianki sikaja pod siebie na widok wpisu faceta34 i probuja byc rownie inteligentne zeby ow swietnie zarabiajacy facet zwrocil na nie uwage:D staraja sie flirtowac i byc kokietkami HAHAHAHAHA zalosne:)

Gość gość
tym bardziej smieszne jest to gadanie "nawet jesli to prowo to i tak fajnie i super" super super dawac robic z siebie debila :p albo pokazywac ta swoja " inteligencke bez wzgledu na wszystko:D pluc im w twarz to te powiedza, ze deszcz pada :D

Gość gość
widać że z autora jest niezłe ziółko i możliwe że kłamie , a dziewczyna to z powietrza się nie wzięła . ja tam jej wierzę .

Gość Kruszonka**
" Nie jestem bardzo szpetny, mam swoje mieszkanie, ostatnio kupiłem nowe auto, ale nie mogę znaleźć sobie kobiety, bo KAŻDA gdy dowiaduje się, że pracuję w kostnicy s*******a gdzie pieprz rośnie." x x x fragment pierwszego posta tego pana... troszke sie rozni od tych YNTELYGETNYCH wpisow z teraz :)

Gość gość
w tym pierwszym poscie jest butny,,teraz przeszedl przemiane wewnetrzna jak okazało się że znalazły się naiwne kobietki:)

Cieszy mnie bardzo że dalej rajcujecie się moim "DZIEŁEM" Tak trzymać :P Chyba będe musiał znów wrócic jako facet i puścić wam jakąś inteligentną bajerke byście znów "uwierzyły" że to prawdziwa historia i prawdziwy FACET Buahaha :) No zobaczymy, teraz ide na kolacje

Gość gość
post nr 666 :classic_cool:

Gość gość
pijak jak to naprawde twoje prowo to tylko ci współczuć, ze własnego życia nie masz tylko rajcujesz sie wymyślonym :O i spedzasz tyle czasu na tworzeniu takich prowo:O stary, musisz miec po prostu przerąbanie nudne i samotne zycie :O

Gość gość
Smutne,ze nie ma tu autora. Pijak robi tu cyrki i wypisuje bzdury.