Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogarnij sie kobieto!

co to moze byc?

Polecane posty

witam. od jakiegos czasu bardzo zle sie czuje. zaczelo sie 4 tygodnie temu. jadlam obiad i dopadly mnie straszne zawroty glowy. wystraszylam sie. ogarnelo mnie uczucie leku, ze za chwile cos zlego zacznie sie ze mna dziac. te zawroty utrzymywaly mi sie jeszcze z dwa, trzy tygodnie, raz utrzymywaly sie wiekszosc dnia, raz praktycznie wcale ich nie odczuwalam, pojawilo sie kolatanie serca, uczucie pelnosci w uszach, mrowienie na glowie, w jamie ustnej, ucisk tak jakby za nosem, w zatokach, takie drganie. drganie w klatce piersiowej, w tyle glowy- tylko nie wiem czy jest to jedynie odczucie czy cos tam mi sie trzesie naprawde. to na tydzien minelo i teraz zaczelo sie na nowo. najgorsze sa te zawroty glowy, uczucie ze zaraz zemdleje, mam sztywne rece, trzesa mi sie i ten ucisk nosa, ucisk w glowie boje sie wychodzic z domu,ze cos mi sie stanie gdzies w supermarkecie, na ulicy. czuje piasek w oczach. rzeczywistosc wokol mnie tak jakby byla oddalona, nie moge sie w nia wbic. czasami w niektorych miejscach na ciele czuje taki podmuch ciepla, doslownie chwile. i ten podmuch mialam juz wczesniej przed tymi zawrotami glowy, ale nie bylo to tak bardzo dokuczliwe i tylko w jednym miejscu. teraz pojawia sie w roznych miejscach mam takie uczucie, ze przestaje czuc wlasne cialo.... niestety do lekarza moge udac sie dopiero za okolo 4 tygodnie. boje sie ze to moze byc stwardnienie rozsiane. nie wiem po co to pisze, diagnozy mi i tak nikt nie postawi.. w marcu zdiagnozowano u mojej mamy zaawansowana chorobe nowotworowa, bardzo to przezylam potem doszlam jakos do siebie, teraz cos zaczelo sie ze mna dziac, nie chce dawac mojej rodzinie powodow do zmartwien bo mamy ich juz wystarczajaco duzo, teraz najwazniejsza jest mama a ja nie mam na nic sily. chce mi sie plakac z bezsilnosci.

Gość jaga3333333
niedoczynnosc tarczycy to moze byc.... musisz do lekarz isc pilnie. ja mialam podobne objawy przy traczycy

Gość gość
a mzoe nerwica?

wiecie ze o tych dwoch sprawach pomyslalam.ale czy przy nerwicy jest tak ze najpierw ma sie te dziwne objawy, a potem czlowiek sie nakreca, bo zawsze myslalam ze odwrotnie. nie naleze do osob lubujacych sie w przekonaniu ze jestem ciezko chora, wrecz przeciwnie. jak tak dalej pojdzie do zglupieje.

a, zapomnialam dodac, rzucilam palenie w kwietniu, w sumie nie bylo tak ciezko, ale jednak. palilam dekade. mozliwe, ze po dwoch misiacach organizm zaczyna odczuwac skutki odstawienia?

Gość jaga3333333
nie sadze. ja zucilam rok temu i tak nie mialam. naapewno warto isc do lekarza.

wiem, problem w tym ze bede mogla isc do lekarza za jakies trzy tygodnie, bardzo sie boje tych badan, ale nie dam rady tak dluzej, cos okropnego, kiedys bylam zuplnie inna ,teraz obserwuje sie bacznie bo wiecznie cos sie ze mna dzieje najgorsze sa te zawroty glowy i ucisk w glowie.