Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XXXXXXXXXXXX_X

Czy zdarzyło się Wam zrobić kupę w wodzie nad morzem?

Polecane posty

Gość XXXXXXXXXXXX_X

Robię ankietę, pytanie jak w temacie, do tego możecie napisać dlaczego tak zrobiliście i czy też oddaliście mocz w wodzie i co myślicie o takim zachowaniu. Czy np. kąpiąc się obok waz przepłyną kał lub może wypłyną na plaże? Dzięki, pozdrawiam

Gość stara dewota ze stajni Rydzyka
sikałam do jeziora,do morza chyba też bo mi sie chciało a w poblizu nie było krzaków to niby gdzie miałam sikac

Gość gość
A jak przypili z kupą czy sikami to co zrobić? Jak nie ma krzaków albo WC?? Trzeba sobie radzić...

Gość Supaska
Ja sikałam do wody. Bo co myślicie że mewy wstrzymują?! Ale kupy nie. Sikałam nawet na piasek i na trawę przez strój. Na plaży albo kucałam albo siadałam w kółku. Czasami też kopałam dół. Na trawę to na stojąco jak nikt nie patrzył. Też trochę nalałam na chodnik. Psy i tak wszędzie szczają. O ile kupy psów się jeszcze czasem sprząta to sików nie!

Gość gość
Tak jak zawsze :-) zdaża się

Gość gość
Ja zrobiłam dużą kupkę w morzu i to było bardzo przyjemne uczucie. Ciepła woda była, tłum ludzi we wodzie, więc delikatnie się oddaliłam tak na wszelki wypadek. Ale zauważyłam, że gooowienko nie wypłynęło na powierzchnię więc spoko. W tym sezonie też tak zrobię na wakacjach w Międzyzdrojach.