Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bluebaby

Co mi jest...

Polecane posty

Gość bluebaby

Witam wszystkich,założyłam ten temat bo już naprawdę nie wiem co się ze mną dzieje...Zazwyczaj jestem bardzo energiczną i żywą osobą,wszędzie mnie pełno a przynajmniej tak było do chwili obecnej.Od pewnego czasu nie poznaje sama siebie.Nie mam ochoty rano nawet wstać z łóżka,otwieram oczy i czuję że coś mnie rozrywa w środku na kawałki.Ciągle źle się czuje fizycznie.Nie mogę nic zjeść,każdy kęs który biorę do ust ląduje w ubikacji.Czuję straszne wyczerpanie fizyczne do tego stopnia,że nie jestem w stanie nawet wykonywać najprostszych czynności domowych.Miewam częste wybuchy płaczu i zrobiłam się strasznie wrażliwa.Odsunęłam się od wszystkich znajomych,po prostu nie mam ochoty widzieć kogokolwiek.Czuję ogromną pustkę...Mam chłopaka,którego strasznie kocham ale od kiedy to wszystko się dzieje czuję również,że między nami nie jest już tak jak wcześniej.Boję się,że go stracę a tylko on teraz jest jedynym powodem dla którego w ogóle rano wstaje.Już nie wiem co robić?Pójść do lekarza??Nie wiem czy będzie w stanie mi pomóc...Czy ktoś z Was był w podobnej sytuacji??

Gość giastaa
tez tak mialam jakis rok temu. nic mi sie nie chcialo robic bylam strasznie zmeczona czly czas. poszlam do okulisty sprawdzilam oczy no i mialam mala wade po kupieniu okularow bylam mniej senna ale nadal niechetna do codziennych czynnosci postanowilam pujsc do lekarza. lekarz kazal mi brac witaminy przez pierwszy tydzien bralam 2 tabletki dziennie potem juz po jednej, to pomoglo.(witaminu: multicentrum) :)

Gość miaaa@
Według tego co piszesz możesz miec depresję..najlepiej do lekarza żeby porobic wszystkie badania..jesli sie okaze ze są w porządku musisz pojc do psychiatry, zsiagnozuje Cię przepisze leki ewentualnie wyśle na terapię.....

Gość atenka 10101
brak witamin i pierwiastkow,dostosuj sie do pierwszego posta,ja tez tak mialam.Pojdziesz do learza bedzie leczyl depresje i kolo sie zamnie.....bedziesz chodzic na psychotropach ,a i tak lepiej ie bedzie.Czym predzej uzupelnij niedobory!!

Gość bluebaby
Dziękuje za pomoc dziewczyny,jutro szoruje do apteki po jakiś kompleks witamin i oby pomogły bo masakra a przy okazji kupię test ciążowy bo te wymioty i senność mogą być troche mylące...

Gość Malwinna
mogą być to braki witaminowe i stąd to osłabienie. Osobiście stosuję vitabox i więcej mi się po nim chce ;) Choć może być to też depresji, lepiej sprawdzić.