Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angieee77

Facet beznadziejny w łóżku.Mam DOŚĆ.

Polecane posty

Gość angieee77

Jestem w związku od kilku mies. z fajnym facetem. Jest Ukraincem od 16 lat mieszkajacym w Polsce, nie chodzi o wize, juz od dawna ja posiada.Przyjechal tu jako dzieciak, ok 8-9 letni z rodziną. Ja mam 23 lata, a on 25. Spotykamy się codziennie. Jest kochany, uczynny, hojny, bardzo się stara, prawie codziennie kwiaty etc. Ale ma tez kilka wad. Obsesyjna zazdrość, naprawdę obsesyjna, impulsywnośc, porywczość, próby kntrolowania mnie, no i brak odpowiedniego wykształcenia (problem bardziej dla mojej rodziny). Ja mam mgr od czwartku, on jest pracownikiem fizycznym na budowie, ale zarabia więcej ode mnie. Ok 3500 tys. Na wszystko jestem w stanie przymknąć oko,ale on jest beznadziejny w łóżku. Miał przede mną różne kobiety. Nasz seks to ja pieszczę go oralnie (on prawie tego nie robi, a jesli juz to kilka sekund). Po tym jak ja mu robię dobrze,mowi "jetsem gotowy" i chce seksu. Ok 5 min. Potem znow etc. Sto razy odpowiadałam " a ja nie" albo "nie ma mowy" . Mówiłam o swoich potrzebach, chwilowa poprawa,ale i tak niedostateczna i z powrotem. Przez to wszystko straciłam ochotę na seks,bo bez przesady. Chyba powoli rozluźnia się więź pomiędzy nami. Widze,że on mnie docenia, jest kochany itp,ale zaczynam dostrzegac tez nasze problemy. Jego nabijanie sie z polakow tez mnie nie bawi,nawet jak jest zabawne.Uwaza,ze polki sa brzydkie a ja musze miec ukrainskie korzenie(nie mam). I polki nie sa brzydkie. Ogolnie jedzie po polakach. Ja mu mowie wiec,ze ma droge wolna, a on,ze na zachod nie moze, a na ukrainie bieda. Wiec o co kaman? Możecie mnie uważać za suukę, ale aż mnie trzepie,kiedy osoba nie mająca pojęcia kim jest kate middleton ( powiedzialam,ze zastanawiam sie kogo i kiedy urodzi), krytykuje mnie,mowi do mnie poblazliwie blondyneczko, polaczku etc. No litosci. On w zyciu nie przeczytal zadnej ksiazki. Cos mnie przy nim trzyma, nie wiem do konca co. Moze fakt,ze jest tak dobry, kochany itp. Bo naprawde jets,ale widze,ze to relacja bez przyszlosci, a lozko to dobilo. Jak z nim zerwać nie krzywdząc go, biorąc pod uwagę jak bardzo jest zaangażowany. Pomocy.

Gość gość
czy chciałaby pani Polaka Polaka Polaka ach tak bo Polak w potrzebie przytuli do siebie...lalalla tak mi się piosenka przypomniała;)

Gość normalna 23
dziewczyno, nie urażając go i Ciebie, on jest nie wykształcony, nie okrzesany i nie oczytany, patologia jak dla mnie, jak mozesz sie dawać poniżac "polaczko", "blondyneczko" co on se mysli? porażka w sexie.. juz wogole nie wiem co Cie przy nim trzyma, kasa? moze bogacz ;d ja bym nie umiala wytrzymac z tego piszesz nawet za kase z takim degenerem.. 0 ambicji i niezaspokojona chodzisz, i tak go zdradzisz jak nie rozumie czego Ci brak i co źle robi,, zyje w swym swiecie, wes polaka przystojniaka, pozdrawiam

Gość gość
Ty musisz pytać ludzi jak się rozstać z facetem? Bez skrupułów zostawiłabym takiego typa, bo do miłości wam daleko.

Gość gość
"Facet beznadziejny w łóżku.Mam DOŚĆ." Autorko r****cze są najlepsi!

Ty też nie przeczytałaś żadnej książki ale jest za to jedno takie powiedzenie które powinnaś znać że jak naważyłaś sobie piwa, to teraz musisz je wypić.

Gość angiee77
Nie jestem z nim dla kasy. Ja zarabiam mniej,ale rodzice mi pomagają,mamy domek i mieszkanie.On o tym nie wie. Moja mama pisze mi,ze mnie doslownie wydziedziczy. Ale to inna historia. Dla mnie to porazka,ze ja bede osoba,ktora ciagnie go na plecach. On nie ma gdzie mieszkac,jego rodzice cale zycie wynajmuja tu mieszkanie. W razie wpadki, czegokolwiek,nie mamy nic,bo moi rodzice nie chca go znac. Moj tato go poznal,ale nie przypadli sobie do gustu.

Gość angiee77
Skończyłam filologię rosyjską. Uwierz mi,że wiele w życiu książek przeczytałam.

Gość angiee77
ale z drugiej strony, on jest naprawdę taki dobry, stara się, sporo wydaje etc. Boje sie jednak,ze troche mnie traktuje jako inwestycje. Powtarza,ze polacy to wyksztalcony a jednak glupi narod. Nabija sie ze mnie, ale robi to tak z uczuciem.

Gość opolanin29
nie bądź idiotką. Jak on się odnajdzie w towarzystwie twojej rodziny? znajomych? koleżanek i ich mężów? Coś mi sie robi,jak emigranci narzekaja tu na swoj los, czyzby zgubili droge powrotna?. On jest nastawiony na robote,nie na szerokie horyzonty. Pomysl,czy aby napewno nic o tobie nie wie. Moze sie domyslac, po sposobie w jaki sie ubierasz, jakich uzywasz kosmetykow,co jesz.

Drogie panie cudze chwalicie a swego nie znacie . Przykład na razie jednostkowy ale tylko na razie . Jeszcze troszkę i przyznacie że my Polacy nie jesteśmy tacy najgorsi . A wracając do meritum to gostek jest burak i wykształcenie czy jego brak nie ma tu nic do rzeczy .

Gość opolanin29
autorko, a dlaczego on nie zwiąże się z kobietą równą sobie? gdybys byla nieatrakcyjna, niewyksztalcona, bez perspektyw na kase on by sie pobawil i zostawil.

Gość Ola.................pitola
Wiesz co... Też miałam kiedyś faceta, który nie miał ambicji, studiował - 3 raz zaczynał to samo i zawsze na 1 roku. Ostatecznie zrezygnował bo na 2 semestr nie mógł przejść i też gdzieś pracuje teraz fizycznie, ja zdobyłam wyższe wykształcenie w tym czasie. Też zawsze miałam wrażenie, że to ja muszę mieć łeb na karku bo jak na niego będę liczyć to zginiemy obydwoje. W łóżku też był beznadziejny, tylko wymagał. Wiem, że pewnie Ci przeszkadza różnica intelektualna - Ty jesteś dla niego po prostu za mądra. Powinnaś szukać faceta na swoim poziomie, który nie tylko będzie Cię tulił ale któremu będzie na Tobie zależało, bo o miłości świadczą czyny, ale nie takie jak przytulnie bo przytulić można zawsze i wszędzie, trwa to tylko chwilę. Pomyśl trochę bardziej globalnie o tym. Ja wiem, że w gdy wątpliwości co do związku utrzymują się dłuższy czas (nie dzień czy dwa) to nic z tego nie będzie. Przerabiam to z obecnym chłopakiem, trzyma nas przy sobie kilka "otwartych spraw", które chce doprowadzić do końca i odejść, bo to nie ma sensu. Szkoda czasu, pamiętaj. Twój jedyny gdzieś tam jest ale to nie jest ten... i nie broń go tylko zacznij się rozglądać za swoją drugą połówką która dorówna Ci intelektem, marzeniami, celami w życiu, da Ci poczucie bezpieczeństwa, nie będzie Cię obrażać i da Ci radość w łóżku. To co opisujesz to nie jest miłość.

Gość goscbbbb
. Nabija sie ze mnie, ale robi to tak z uczuciem? WHY? Co to jest? Facet cię poniża, ale ż uczuciem? A jak da Ci w pysk, to też, o tak, z uczuciem? olewa Twoje potrzeby, bo to JEMU MA BYĆ dobrze, ale on jest taki dobry?:D:D Jesteś schizofreniczką czy to kolejny temat trolla?

Gość gość
no jak ma dziewczyne wyksztalcona a glupia i naiwna,to co sie dziwic ze mowi tak o Polakach.

Gość gosc8787
nie angazuj sie,bo jak na poczatku tak jest to potem bedzie tylko gorzej. ja mialam faceta i nie lubilam sexu, robilam to bo on sie obrazal,ale wczesniej nie maial innego wiec myslalam ze taki jest sex. jestem z kims innym,.. i odkrylam co do jest sex!!! tamtemu to robilam loda az mnie usta bolaly a ten po chwili dochodzi, ale jak sie kochamy to nawet godzine bita i jest cudownie, ociera mi c*pke, robi wspaniale minetki i wogole.. teraz to ciagle chce mi sie bzykac :p a ten twoj to poprostu samolub jest i tyle, chce tylko swoje potrzeby zaspokoic a ciebie mam w d***e,.. i ma blondyneczke poleczke od lodow :/ daj se spokoj z palantem,a to ze kochany i mily jest to taki jest setki innych.

Gość gość
"Jak z nim zerwać nie krzywdząc go, biorąc pod uwagę jak bardzo jest zaangażowany. Pomocy." xxx Szybko ;)

Gość gość
ma racje, polacy inteligencja nie grzesza a to ze nie wie kim jest Kate Middleton to tylko jego zaleta. Gorzej tylko z tym lozkiem.

Gość gość
znacie sie dopiero kilka miesiecy, on jest mlody i pewnie malo doswiadczony, moze sie dotrzecie.

Gość gość
Uciekaj od niego czym predzej. Jak mozna byc z kims kto nie szanuje kultury, historii, narodowosci partnera. Polska go zywi a on co takie rzeczy gada??!! Jak mu sie tu nie podoba niech wraca na swoja ukochana Ukraine. Co za obuda i hipokryzja. On ewidentnie ma komplesy i tym ponizaniem chce sie dowartosciowac. Naprawde uciekaj dziewczyno. to zawsze bedzie was dzielilo. A po subie on jeszcze bardziej ebdzie cie ponizal. Bo faceci po slubie sie zmieniaja ale na gorsze

Gość gość
gość znacie sie dopiero kilka miesiecy, on jest mlody i pewnie malo doswiadczony, moze sie dotrzecie. ccc Ona chce w kwestii seksu r****cza. x gość Bo faceci po slubie sie zmieniaja ale na gorsze ccc To jakich Wy facetów wybieracie to już leży w waszych rękach i to nie znaczy, że każdy taki jest! Radzę wyjść z patologii do normalnych mężczyzn.

Gość gość
moj maz jest kanadyjczykiem, ja czesto narzekam i klne na kanadoli , jakos sie jeszcze powaznie nie obrazil. Takze bez przesady polaczki,

Gość gość84
Niewykształcony cham i prostak, obrazą Twój naród, pośrednio też Ciebie (już pomijam fakt, że to chyba prędzej Polacy mogli by się nabijać z ukrainców). Problemy w łóżku pewnie też dało by się jakoś przezwyciężyć, gdyby on chciał...nawet Twoja rodzina go nie lubi. Przemyśl to dobrze i wywal kolesia w kosmos lub przez granice...

Gość gość
"polacy to wyksztalcony a jednak glupi narod" i ty jesteś najlepszym przykładem, że ma rację :(

Gość gość
z tym wyksztalceniem to tez trafil, co drugi to magister teraz w PL. a jak z ich poziomem intelektualnym to wszyscy chyba wiemy.

Gość lalolii
Ło matko, jak nie jesteś rzekonana do zrywania a i twierdzisz że jemu zależy to mu PROSTO Z MOSTU powiedz co Ci leży na wątrobie. Od "polaczków" przez "blondyneczki" i na "łóżkowych sprawach" kończąc. Jak mu tego i owego nie uświadomisz to kto to ma zrobić? Facetowi trzeba wprost mówić a nie czekać aż się domyśli, albo się samo zmieni, albo się przyzwyczaisz...

Gość 82Ewelinka82
Szukaj Włocha oni są z***biści w łóżku...

Gość polak 27
ja jestem z***bisty w łuszkó,nawet pupe liże swojej partnerce

Gość gość
uciekaj, ja sie godzilam w malzenstwie na beznadziejny seks, facet jak na poczatku taki jest, to juz potem nie bedzie lepiej, uciekaj, tacy powinni sami siebie obslugiwac...