Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja koleżanka poznała zajebistego faceta, zazdroszcze jej ;(

Polecane posty

Gość gość

Juz wiem co to znaczy ''zalała ją żółć'' , mnie dzisiaj zalała, wrocilam do domu w****iona i zła, tez bym takiego chciala :( super zbudowany, biale ząbki jak śnieg, zabawny, z rozmowy wydaje sie inteligentny, zaden cwaniaczek, nie przechwala sie, przyjemny glos, dobrze ubrany k***a mac :( Ja ciagle trafiam na jakis zboków, p******ych romantyków etc :O

Gość gość
współczuję:D

Gość gość
na jakich zasługujecie tacy do was zagadują !

Gość gość
Widać nie zasługujesz na innego tylko na bawidamka albo ciepłe kluchy 🖐️

Gość gość
jednej się romantyk marzy, a druga marudzi:D

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość na jakich zasługujecie tacy do was zagadują !" vv koniotrzepie, jaki ty jestes w******jacy:o[rzyg}

Gość gość
koleżanka nerwowa widzę:classic_cool:

Gość gość
Spadaj ściero do nudna już jesteś z tym koniotrzepem idź lepiej prostować banany na drzewach!

Gość gość
Ooo i juz prawiczki tu siedzą masakra. Wy tez szukacie ekstra laski a na zwyklą dziewczyne nie zwracacie uwagi !

Gość gość
Zapraszam: www.magia-testowania.blogspot.com

Gość gość
w*********j sam koniotrze[ie,najlepiej idz wyssac sasiadowi korwa siedzi 24/24 i napierdala w kazdym temacie te same posty smrod ciagnie sie od ciebie od razu przy odpaleniu kompa:o

Gość gość
jak macie tylko wygląd a nic po za tym to nie zwrócimy na was uwagi. Koleżanka autorki widocznie ma fajną osobowość i charakter.

Gość gość
racja, prwiczki wszedzie wpiedalaja sie, w kazdy temat zasrani eksperci od zwiazkow damsko meskich zzzzzz wyjepaj stad w podskokach idz wytrzyj sobie mleko pod nosem a nie!!! to nie mleko, to sperma sasiada!!!!!!!!!!!

Gość gość
Ładna, inteligentna, wartościowa osoba prędzej czy pozniej znajdzie sobie podobnego partnera/ke. A takie zawistne panny jak autorka, które myslą ze są piękne i mądre a w rzeczystosci zwykłe ''przeciętniary'' muszą brać co jest :)

Gość gość
skończ już swoje gadanie plebsie bo psujesz tylko dziewczynie temat.

Gość gość
powinni dac bana wszystkim prawiczkom na tym forum z wyjatkiem Offermy bo on pisze o tym o czym sie zna, czyli polityka a te zyeby wpieprzają sie w kazdy temat i psują dyskusje, nie mają o niczym pojecia, znają swiat z komputera i telewizji :O

Gość Michał wiaderko her
Plebsie a ty kim jesteś burzuj się znalazł. Autorko ciesz się szczęściem koleżanki, a i tobie opatrzność zesle playboya

Gość gość
kto niby psuje temat?! To ty wyjeżdżasz od razu i wyzywasz więc lepiej sama wyjdź stąd!

Gość gość
Michał ja plebsem nie jestem w porównaniu do babki co tu ciągle kogoś wyzywa nie porównuj mnie z kimś takim,

Gość Her michał wiaderko
Wielka znawczyni od związków a sama siedzi i kwasi się na szczęśliwa koleżankę 🖐️ co za jeanięte społeczeństwo

Gość Her michał wiaderko
Nie interesuje mnie to kim jesteś, widzę tylko że gardzisz ludźmi więc kim jesteś jak nie burzujem (bo tak cie nazwałem) innym sfrustrowany plebsem może co??

Gość Ola.................pitola
Ja ostatnio może nie miałam podobne sytuacji ale też mnie żółć zalała. Kończyłam studia i zakochałam się w facecie choć miałam swojego od 2,5 roku to jednak od pół roku był za granicą a ja się do niego wybierałam. Ostatnie miesiące studiów, później ostatnie tygodnie, ostatnie dni aż zobaczyłam go ostatni raz. Przez ten cały czas mnie podrywał, patrzył na mnie taki zakochany, a ja udawałam twardą, choć gdy mi mówił że chce ze mną być, ja tylko spuszczałam wzrok. Umięśniony ale nie jakiś koks, bajeczny głos, pan inżynier, wysoki, silny, zabawny, inteligentny, zawsze w pobliżu mnie... A ja zostałam z tym swoim i wszystko i tak się sypie, myślałam, że mi przejdzie. Wiem jak to jest spotkać takiego faceta, jakiego ty spotkałaś. Od razu z całego tłumu się wyróżnia. Ech.....

Gość gość
a To Ty mówiłeś o tej co ciągle wyzywa?! To się nie zrozumieliśmy.

Gość gość
swoj do swego ciagnie widocznie nie zaslugujesz na nikogo lepszego prawda boli:D

Gość gość
Ile ma lat ta Twoja koleżanka autorko?

Gość gość
Zleciały sie kafe-zjeby,zaczęły krakać i autorka uciekła, tutaj to norma.

Gość gość
No pogadać normalnie nie można. Tylko wyzwiska i dowartościowywanie się na siłę.

Gość gość
wszystko przez tą babkę co ciągle każdego od prawiczka wyzywa. jakaś poryta. teraz tutaj gościa wyzywała od samego początku.

Gość gość
Swego czasu pożegnałam się z taką zazdrosną koleżanką, która normalnie pożerała mojego faceta wzrokiem. Wiem, że jej się podobał bo sama powiedziała mi kiedyś po kilku głębszych ale jeszcze wtedy nic mnie z nim nie łączyło. To nie moja wina że wybrał mnie. Ale czasem żałuję, że tak się stało.Takie kobiety czasem są niebezpieczne