Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość curtquestion

Pokrowiec na sofę, wersalkę

Polecane posty

Gość curtquestion

Czy pokrowce na sofy/kanapy/wersalki ładnie się prezentują i wyglądają tak dobrze jak na zdjęciach w internecie? Są praktyczne? PS: Czy jeśli na aukcji internetowej przestawiony jest pokrowiec na sofę to będzie pasował także na wersalkę?

Gość operator obiektywu
najlepsze sa takie z wielbladziej siersci ;)

Pewnie tak jak ze wszystkim, różnie można trafić. Jedne rzeczy na zdjęciu wyglądają lepiej niż w rzeczywistości, inne gorzej. Przed zakupem warto porównać wymiary pokrowca z wymiarami kanapy.

praktyczne sa na bank, i moim zdANIEM TO TEZ FAJNY SPOSOB NA ZMIANE wystroju bo mozn akupic narzute na sofew innym kolorze. ale nie do kazdej sofy pasuje narzuta.

praktyczne sa na bank, i moim zdANIEM TO TEZ FAJNY SPOSOB NA ZMIANE wystroju bo mozn akupic narzute na sofew innym kolorze. ale nie do kazdej sofy pasuje narzuta.

Gość gość
zalezy jaki kupisz ja kupilam najpierw w jednym sklepie na fotel - wygladal jak szmata, masakra znalazlam na allegro goscia, ktory sam szyje - podac mu trzeba ze 30 pomiarow dla fotela, ale pokrowce są idealnie dopasowane, w ogole nie widac, ze to pokrowce a nie tapicerka :D

Gość pallina
Odświeżam wątek, bo szukam dobrej krawcowej z Warszawy, która uszyła by coś takiego. Możecie polecić kogoś konkretnego? Szukam, szperam w sieci, ale jakoś opinii mało.

Gość gość
Też mnie to interesuje,tylko że moja sofa ma półokrągłe boczne oparcie i nie wiem czy to można na to coś uszyć.

Gość andruzja
Jeśli chodzi o pokrowce na kanapy i krzesła Warszawa właśnie, to ja mogę polecić Studio Krawieckie SZERI, bo tam takowe uszyłam - http://studiokrawieckieszeri.pl/ Prezentują się naprawdę pięknie i zostały wykonane niezwykle starannie, z dbałością o każdy najmniejszy detal. W sklepie nigdy nie kupiłabym podobnych pokrowców. A do tego zaskoczyła mnie przystępna cena za całą usługę, także polecam gorąco to studio krawieckie.