Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak szybko i skutecznie schudnąć

Polecane posty

Gość gość

pomocy!!! chce szybko schudnac . waze 60 kg chcialabym wrocic do wagi 50 kg.nie mam silnej woli a ssanie w zoladku oprowadza mnie do szalu i tak siegam po jedzenie, doradzcie produkty ktore zasycaja zaladek na dluzszy czas i nie sa tuczace. prosze!!!

Gość gość
płatki owsiane

Gość gość
prosze rozwin to stwierdzenie

Gość gość
nalezy jesc duzo bialka, kurczak, twarog, ryby, bialko syci na dlugo, poza tym organizm aby spalic bialko zuzywa wiecej energii czyli spalamy wiecej

Gość gość
ludzie doradzcie cos

Gość gość
widzę, że ktoś tak samo jak ja przytył 10 kg i chce wrócić do starych 50 :P Jeśli chodzi o mnie to nie wiem jakim sposobem ale 3-4kg zgubiłam sama z siebie. Zaczęłam więcej się ruszać, odstawiłam tuczące potrawy (np białe pieczywo, cukier, smażone potrawy, ograniczyłam sól itd) Mimo to na nic się to nie zdało. Postanowiłam jednak zastosować inną taktykę. Ostatnio gdzieś czytałam, że efektywne może być przejście na dietę 2x w tygodniu. Czyli przez cały tydzień można jeść normalnie a 2 dni w tygodniu same warzywa i owoce. Ponoć przeciętnie chudnie się 4kg w 3 miesiące. Trochę długo ale zawsze warto spróbować

Gość gość
diekuje za rade. a co z tymi platkami? jakie? ile i z czym je jesc?

Gość gość
i jeśli chodzi o płatki owsiane to nie wiem czy można od nich schudnąć (wątpię w to) jednak warto wprowadzić je do diety ponieważ są bardzo zdrowe. Zobacz przepisy na jakieś owsianki z owocami itd, ciastka, musli, sałatki i wiele innych

Gość gość
platki owsiane mozna zalac goracym mlekiem, albo woda tez gorącą, ale nie polecam jeść bardzo dużo, np w każdym posiłku, bo to są mimo wszystko węglowodany. Białko górą!

Gość rawr
BłonniSlim Go lub/i Forte. Wiele osob chwali. tez bym chciala sobie kupic ale mam zakaz kupywania suplementow oraz za duzo kosztuje na moje kieszonkowe :( niby 30 zl tylko ale szkoda mi jednak tyle wydac ;p

Gość gość
najlepszy suplement - ruszenie d**y sprzed komputera i bieganie, gimnastyka itp.