Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uczuciowychuj

Wczoraj zrobiłem to pierwszy raz z prostytutką

Polecane posty

Gość Uczuciowychuj

Witam szanownych forumowiczów.Otóż wczoraj udałem się na planowaną wcześniej wizytę u profesjonalistki,gdyż czułem się źle, samotnie.Mimo 21 lat nie mam zbyt wielkiego doświadczenia z dziewczynami ot zwykłe "Cześć"..Chciałem spróbować na własnej skórze jak wygląda owiany mistycyzmem niemalże stosunek płciowy między kobietą a mężczyzną.Przyszedłem do tej pani punktualnie,wszystko było w porządku,ale czuje się teraz trochę podle.

Gość gość
i kogo to koorwa obchodzi patalachu

Gość gość
I jak było?

Gość gość
Powinno Cię obchodzić,bo ta pani była Twoją matką.

no. Od czegoś trzeba zacząć. To ma swoje plusy bo taka kobieta nauczy cię i seksu,i odwagi w kontaktach z kobietami.

Gość gość
wspoczuje gustu nekrofilnego

Gość gość
Autorze a powiedziałeś Jej, że jest Twoją pierwszą wyjątkową kobietą? Czy może sama się domyśliła? Zaakceptowała to czy zaczęła Cię wyzywać jak kobiety z kafe?

Gość Uczuciowychuj
Przyszedłem o umówionej godzinie.Na wejściu dałem pani( wiek na oko 30-35 lat) 100 złotowy banknot po czym zostałem poproszony o skorzystanie z łazienki,co uczyniłem.Wyszedłem,zaproponowała mi drinka do picia,skorzystałem.Chwilę porozmawiałem z tą miłą kobietą,po czym przeszlismy do rzeczy.Szczegóły zachowam dla siebie.

No i co chłopczyku pochwaliłeś się że już ci staje czy użalasz że żadna normalna dziewczyna cię nie chciała .

Gość gość
to fajnie miałeś! Gratuluje. A jakaś fajna z charakteru kobieta?

Gość Uczuciowychuj
Ja w tej pani nic nienormalnego nie widziałem.Miała parę cycków,otwór gdzie trzeba,miłą twarz.Nie potrafię sie dogadywać z dziewczynami,kompletnie nie wiem o czym z nimi gadać,stresuje się w ich towarzystwie,więc wolę go unikać.

Gość Uczuciowychuj
Kobieta i fajna z charakteru to antonimy kolego :) Wszystkie baby to k***y,tylko,że niektóre się nie przyznają.

Wolałbym sobie c***a drzwiami przytrzasnąć niż płacić dziwce za seks . Ale to twój kutas i pchaj go w takie gówno w jakie sobie życzysz .