Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szczuple co jadlyscie dzisiaj?

Polecane posty

Gość gość

i zjecie

Gość gość
activia naturalna, otreby, kasza gryczana kotlet w panierce z otrab, warzywa, a na kolacje jajecznica z samych bialek, warzywa i banan.

Gość gość
śniadanie 2xz masłem i pomidorem, obiad spaghetti z sałatką, teraz jadę na urodziny więc tort, potem na kolację nie wiem jeszcze, 160cm/47kg

Gość gość
bulka, ser, 2 plastry szynki, pomidor kasza kuskus z tunczykiem, orzechy, oliwki , pieczarki , 2 lyzki majonezu 1 nektaryna teraz tylko napoje

Gość gość
Hmm... tylko i wyłącznie pierogi ruskie i popijam sobie kawę, wieczorem pewnie jakieś kanapki małe.

Gość gość
Śniadanie grahamka z masełkiem i chudą wędliną oraz pomidor, 2 śniadanie kubek malin, obiad botwina z ziemniakami i jajkiem, kolacja filet z kurczaka duszony, fasolka szparagowa i ziemniaki

Gość goscia
na sniadanie omlet: maslo na patelnie, troche ugortowanych warzyw (papryka, pomidor, ziemniak, cebula, oliwki), zalac jajkami, dodac zolty ser. na drugie sniadanie kromka chleba razowego z maslem, zoltym serem i smietana. na obiad salatka z pomidorow, ogorkow kiszonych i sardynek w oliwie. na kolacje bedzie pieczony kurczak i surowka rukola i mizeria z czosnkiem i koperkiem :)

Gość goscia
poprawka: drugie sniadanie - zamiast smietana - MUSZTARDA :D :D

Gość gość
śniadanie 4:45 - 2 bułki grahamki z serem białym, jajkiem na twardo, rzodkiewką i sałatą, szklanka soku pomarańczowego i filiżanka kawy (śniadania zawsze jem "królewskie" :) ) 2 śniadanie (w pracy) o 10:00 - kubeczek jogurtu naturalnego i banan Obiad 15:45 - 2 ziemniaki, sałatka z ogórkiem, szczypiorkiem i pomidorem, filet z piersi kurczaka pieczony w przyprawach i odrobiną masła. Kolacja moja to najczęściej jabłko (tak ok 20:30) albo....nic ;)

Gość gość
drozdzowka, kawa z mlekiem czerescie, tarta z malinami+ kawa bulka z serem+salatka jarzynowa kawalek arbuza zaraz ide sobie zrobic herbatki do czekoladki:D

Gość jhgfdui
bułka, jogurt pitny schabowy i ogórek małosolny łód

Gość goscinnnnaaa
Na sniadanie 3 kanapki z kiełbasa krakowska, serem żołtym i pomidorem, 2 sniadanie jogurt ananasowy i bułka kajzerka, w tzw. miedzyczasie:pączek i mus czekoladowy, przed chwila kotlet z piersi w panierce, mizeria, ziemniaki. Na kolacje zjem pewnie ze 2 kromki z czyms.

Gość 56kg 175cm.
rano kawałek arbuza obiad to ryż i karkówka z sosem później dość spory kawałek ciasta czekoladowego na kolację jeszcze nie wiem ale chyba kanapki z twarogiem chudym.

Gość gość
śniadanie: - bułkę z szynką, pomidorem, ogórkiem, papryką, cebulą, serem. Herbata. drugie śniadanie: - banan, jogurt czekoladowy. obiad: - Zapiekanka z szynką, serem, pieczarkami, papryką, cebulą. ogórkami, pomidorami itp ( 3x) podwieczorek: - zupa ogórkowa. Teraz mam ochotę na frytki ale nie chce mi się robić. Zobaczę.

Gość bambaryła32
rano dwie bułki z mozzarellą i pomidorem i z szynką i pomidorem pół tabliczki czekolady naleśniki z powidłami a zaraz zamierzam zjeść jeszcze 2 naleśniki i kawałek sera pleśniowego